KTSD Başkanlığına yeniden Ahmet Pura seçildi - Son Dakika
Güncel

KTSD Başkanlığına yeniden Ahmet Pura seçildi

Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayicileri Derneği'nin (KTSD) 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10 Mart günü gerçekleştirildi.

14.03.2016 16:01

Ancak 5.000 civarında üreticisi, ihracatçısı ve ithalatçısı olan sektörlerimizin daha güçlü, daha etik, daha güvenilir olması için büyük sayıda oyuncunun kenetlenmesi gerekir" diye konuştu.

Pura, Derneğin 12. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Sektörümüz hızlı tüketim ürünleri kategorisinin önemli bir bölümünü kapsıyor. Her gün, her evde, her satış noktasında ve her bireyle iç içeyiz. 2015 itibarıyla 20 milyar TL'yi aşan ciromuz, 230.000 satış noktasında ticaret sağlayan ürün portföyümüz, tüm dünyaya yayılmış yerli güçlü markalarımız ve tüm dünyada gücünü kanıtlamış uluslararası markalarımızla ekonomik kriz dönemlerinde bile büyüme gösteriyoruz" dedi. Pura konuşmasına şu şekilde devam etti: "Giderek artan küreselleşmenin doğal bir gereği olarak ve AB uyum çalışmalarının ivme kazandığı bu dönemde AISE, Cosmetics Europe gibi yetkili kurumlar ve sektör dernekleriyle güçlü işbirliği ve iletişimi, sektörlerimize en verimli gelişme ortamını sağlayacaktır."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KTSD Başkanlığına yeniden Ahmet Pura seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement