Kukla Tiyatrosu Festival'e Renk Kattı - Son Dakika
Güncel

Kukla Tiyatrosu Festival'e Renk Kattı

Kukla Tiyatrosu Festival\'e Renk Kattı

Amerika'nın en ünlü kukla sanatçılarından Scott Land ve Kuklaları Gaziantep'te bir gösteri yaptı.

18.05.2012 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiği 'Gençlik Festivali' renkli görüntülere sahne oluyor.

Festival kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Adana Amerikan Konsolosluğu işbirliği ile Amerika'nın en ünlü kukla sanatçısı olan Scott Land, Gaziantepli miniklere bir gösteri sundu.

Büyükşehir Belediyesi Ömer Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye çocuklar ve aileleri katıldı. Birçok filmde ve ünlü sanatçılarla çalışan Scott Land, en iyi ipli kukla örneklerinden muhteşem bir gösteri sunarak miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Amerika'nın en ünlü kukla sanatçılarından Scott Land, 1985 yılından bu yana 10 bini aşkın gösterisi ile kukla sanatının zirvesinde yerini aldı. Çok sayıda Paramouth ve Hollywood filminde Sylvester Stallone'den Arnold Schwargenger'e, Meg Ryan'dan Barbara Streisand'a yüzlerce sanatçıyı kuklalarıyla karakterize etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Tiyatro Şenliği, Gençlik Konserleri, Sportif Aktiviteler ve Sanatsal Atölyeler ile bu yıl da gençlere unutulmaz bir bayram şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kukla Tiyatrosu Festival'e Renk Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement