Kula'da Emniyetten Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kula'da Emniyetten Jandarmaya Ziyaret

Kula\'da Emniyetten Jandarmaya Ziyaret

Kula İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kalfa, personeli ile birlikte Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 174.yılı nedeniyle Kula İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

20.06.2013 13:14

Kula İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kalfa, personeli ile birlikte Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 174.yılı nedeniyle Kula İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Müdür Kalfa, ziyarette, "Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 174'üncü yıl dönümünü kutluyoruz. 174 yıllık bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bugüne milletimizin sevgi ve güvenini kazanmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleriyle herkesin takdirini kazanmıştır" dedi

Emniyet Müdürü Serdar Kalfa, Jandarma Teşkilatı'nın köy ve beldelerde, Emniyet Teşkilatı'nın ise il ve ilçe merkezlerinde suç ve suçlularla mücadele ettiğini kaydetti. Kalfa, Kula'da asayiş ve trafik konularında karşılaşılan sorunları birlikte çözmeye çalıştıklarını, Polis ve Jandarma teşkilatlarının halka birlikte hizmet eden, halkla iç içe olan, halkın desteğiyle büyüyen iki güvenlik teşkilatı olduğu belirterek, Kula ilçesinde de iki kurumun her zaman birbirlerine yardımcı olarak hizmet verdiğini dile getirdi.

Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İlçe Emniyet Müdürü Kalfa ve personeline teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Emniyetten Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement