Kültürevleri Yüreğir'de Kaynaşma Merkezi Oldu - Son Dakika
Güncel

Kültürevleri Yüreğir'de Kaynaşma Merkezi Oldu

Kültürevleri Yüreğir\'de Kaynaşma Merkezi Oldu

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 7’den 70’e hizmet veren kültürevlerinden yılda yaklaşık 30 bin Adanalının faydalandığını söyledi.

27.12.2017 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 7'den 70'e hizmet veren kültürevlerinden yılda yaklaşık 30 bin Adanalının faydalandığını söyledi.

Başkan Çelikcan, "Komşumla Kardeşim" projesi kapsamında Köprülü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Kültürevi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kültürevlerinin Yüreğir'e yapılan en iyi yatırımlardan biri ve vatandaşların buluşma noktası olduğunu ifade eden Çelikcan, 7'den 70'e hizmet veren kültürevlerinden yılda yaklaşık 30 bin Adanalının faydalandığını söyledi. Çelikcan, "Mahalle kültürümüz, aynı sokakta yaşama kültürümüz yeniden ortak değerlerimizin içinde en önemli hassasiyetlerimiz haline gelecek. Şehir hayatının getirdiği tüm yalnızlıklarımızdan kurtulup yabancılaştığımız duygulara yaklaşacağız. Biz biriz ve bir bütünüz. Bizim birliğimiz ve bütünlüğümüz devam ettiği sürece, bütün oyunlar bozulacak, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" dedi.

Projenin amacının insanların kaynaşmasını, ailelerin birbirlerini tanımasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Bizler binlerce yıldan bu yana gönül birliği, kader birliği yapmış bir milletin evlatlarıyız. Dostluğumuzu ve arkadaşlığımızı iyice pekiştirerek aramıza nifak sokmaya çalışan hainlere fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kültürevleri Yüreğir'de Kaynaşma Merkezi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement