Kumsekder Yönetimi, Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kumsekder Yönetimi, Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Kumluca Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

19.12.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Geçen hafta gerçekleşen genel kurulda yönetime seçilen KUMSEKDER Başkanı Selahattin Okur, yönetim kurlu üyeleri Erhan Durdaş, Süleyman Sülekoğlu, Üzeyir Özyürek ve Sait Öztürk ile Çetinkaya'yı ziyaret etti. Okur, yeni dönemde olarak yapacakları hizmetleri ve projelerini anlattı.

Çetinkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KUMSEKDER yönetimine görevinde başarı diledi. Kumluca'nın ekonomik gücünü tarımdan ve seracılıktan sağladığını ifade eden Çetinkaya, bu konuda da seracılık sektörünün en büyük paydaşlarından birinin de komisyoncular olduğunu söyledi.

Teknolojinin ve iletişimin sürekli değişim yaşadığı günümüzde tarım sektörünün de bu değişimlere paralel gelişmeler gösterdiğine dikkati çeken Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Rakiplerinizle mücadele edebilme mukavemetine sahip, güçlü bir tarım ekonomimiz olacaksa bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Biz yerel yöneticiler, siz komisyoncular, ziraat odası, ticaret borsası bu konuda ortak hareket edebilirsek her konuda başarılı olacağımızı düşünüyorum. Örtü altı üretiminde Kumluca markalaşacaksa bunun lokomotifi siz komisyoncular olmalısınız. Ben özellikle Kumluca'nın sera üretiminde markalaşmasının çok önemli olduğuna inanıyorum."

Kumluca'da gerçekleştirilen üretimin büyük oranda biyolojik yapıldığını, bu konuda çiftçilerin son derece bilinçli olduklarını vurgulayan Çetinkaya, ilçede üç yıldır gerçekleştirilen Domatexpo Fuarı ile de domates başta olmak üzere diğer ürünlerin tanıtımının yapıldığını kaydetti.

Çetinkaya, gelecek yıllarda fuarın daha iyi geçmesi için komisyoncuların da fuara katkı sağlaması gerektiğini sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumsekder Yönetimi, Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement