Kur'an-ı Kerim Ayetleriyle Açıklanan Ufo Gerçeği Kitabı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kur'an-ı Kerim Ayetleriyle Açıklanan Ufo Gerçeği Kitabı

Kur'an-ı Kerim Ayetleriyle Açıklanan Ufo Gerçeği Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Kur'an-ı Kerim Ayetleriyle Açıklanan Ufo Gerçeği Kitabı kitabının kısa özeti.

24.10.2014 02:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

çıkarmamın sebebi esasında bir reddiyedir, çünkü bu gün dini ve Kur'an-ı Kerim'i bilmeyen, cahil ve ehliyetsiz kişiler kendi görüş ve düşüncelerini kaleme almışlar, bunu ilgili müesseselere dahi tatkik için verme tenezzülünde bulunmamışlar her topluluğun izlediği medya kuruluşunda insanların inancını sarsan akıl ve ilme uymayan fikirleri veya gördükleri bazı şeyleri doğru mu yoksa yanlış mı bunu dahi araştırmadan anlataktalar. Kamuoyunu ciddi bir şekilde yanıltmaktalar dinin temelini teşkil eden inanç ve imanı konularda telafisi mümkün olayan çok büyük hasar yapmaktadır yeni yetişen gençlik bu durumdan zarar görmektedir.

Sayın okuyucularım bu kitabımı mümkün mertebe sağlam kaynaklara ve belgelere bağlı kalarak hazırlamaya çalıştım elimde bulunan binlerce belge ve dökümanların içinden seçerek çıkardığım inandırıcı akla ve ilme bağlı olay ve konuları size aktardım.

Yazar: Hace Ahmet Didin

Yayınevi: Rayiha Yayıncılık

ISBN: 9789759024192

Boyut: 165-240

Sayfa Sayısı: 278

Basım Yılı: 2008-12

Basım Yeri: Ankara

Cilt Durumu: Karton

Kağıt Türü: 1. Hamur

Dil: Türkçe - Arapça

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Kur'an-ı Kerim Ayetleriyle Açıklanan Ufo Gerçeği Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement