Kurgu Editörleri Ve Dijital Efekt Uzmanları Şarkıcılıkta Da İddialı! - Son Dakika
Güncel

Kurgu Editörleri Ve Dijital Efekt Uzmanları Şarkıcılıkta Da İddialı!

Televizyon ve sinema sektörünün önde gelen isimleri, "Digiflame Yaza Merhaba Partisi" ile yazı karşıladı!

17.06.2014 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partide, ekranların ünlü dizilerin haftalık montajını yetiştiren, pek çok sahneyi dijital efektleriyle bambaşka hale getirmek için bilgisayar başında ter döken çalışanlar, partide şarkıcılık maharetlerini sergilediler. Bir kısmı enstrümanların başına geçerken, partiye katılanlar Digiflame çalışanlarının canlı performansını izlediler. Başta 'Muhteşem Yüzyıl' olmak üzere dönem dizileri ve sinema filmlerinin dijital efektlerini dünya standartlarında gerçekleştirmesiyle sektörde tanınan Digiflame, yaklaşık 200 kişinin katıldığı eğlenceli bir partiyle yaz sezonunu karşıladı.

Digiflame'in Stüdyo 5 binasının Boğaz manzaralı terasında gerçekleşen partiye, Türk dizi sektörünün tanınmış yönetmenleri Ersoy Güler, Serkan Birinci, Uğur Yağcıoğlu, Can Özbatur, Mustafa Kökçe gibi isimler katıldı. Partiye gelen yapımcılar arasında ise Bülent Turgut (Her Şey Film), Akın Topuz (Süreç Yapım), Ayfer Özgürel (TFT Yapım), Rahmi Kukul ( TFT Yapım), İzlen Erdem (İz Yapım), Özlem Çelik (Proje Park), Selim Erkul (Scor Film) da vardı. Görüntü yönetmenleri Ali Özel ve Rico da partide yerini alanlar arasındaydı.
Partinin ev sahipliğini Digiflame'in sahipleri Oğuz Öztürk ve Celal Öztürk ile şirketin genel müdürü Serkan Semiz yaptı. Digiflame çalışanları da esntrümanların başına geçerek yaptıkları canlı performans ile geceye neşe kattı. Mikrofon, gece boyunca şarkı söylemek isteyen Digiflame çalışanları ve davetlilerinin ellerinden düşmedi!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurgu Editörleri Ve Dijital Efekt Uzmanları Şarkıcılıkta Da İddialı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement