Kursiyerlere Sertika Töreni - Son Dakika
Yerel

Kursiyerlere Sertika Töreni

Mudurnu'da servis ve kat servisi elemanı yetiştirme kurslarına katılan 34 kişiye sertifikaları verildi

27.11.2013 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudurnu'da servis ve kat servisi elemanı yetiştirme kurslarına katılan 34 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Mudurnu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan 34 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi.

Sarot Termal Tesislerinde düzenlenen törene, Bolu Vali Yardımcısı Nejdet Özeroğlu, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, İşkur Müdürü İsmail Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen, Sarot Termal Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yerdelen ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Özeroğlu, mutlu bir gün yaşadıklarını ifade ederek, "Düzenlenen kursu başarıyla bitiren Mudurnu ve Taşkesti bölgesinde 34 vatandaşımız Sarot Termal Tesislerinde istihdam edildi. Bu, İşkur projesi ve halk eğitim merkezi tarafından yürütüldü. İstihdam garantili bir kurstu. Düzenlenen kursa katılan 40 kişiden 34 kursiyer başarı belgesini aldı" diye konuştu.

Vatandaşları açılan kurslara davet eden Özeroğlu, "Bölgenin insanları bu çalışmaya katkı sağlıyor. Bu sayede kendi memleketinde ve yerlerinde iş bulmuş oluyorlar. Bu herkese nasip olacak bir şey değil. Bölge işletmelerimizin ihtiyacı olan her iş ve meslek dalında yetişmiş elemanlarını karşılıyoruz " dedi.

Konuşmanın ardından protokol tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sertifika alan 34 kursiyer Sarot Termal Tesislerinde işe başladı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kursiyerlere Sertika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement