Kuruçeşme Emel Sayın'la Coştu - Son Dakika
Magazin

Kuruçeşme Emel Sayın'la Coştu

Kuruçeşme Emel Sayın\'la Coştu

Emel Sayın, cumartesi gecesi sevenlerine bol sürprizli ve eğlenceli bir gece yaşattı.

10.09.2012 06:02  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Emel Sayın, cumartesi akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da kulakların pasını silen bir konser verdi. Sayın'a konserde, Garanti Bankası Türk Sanat Müziği Korosu ve Beyoğlu Klasik Türk Sanat Müziği Derneği üyeleri eşlik etti. Konserde iki şarkıda semazenler de sahneye çıktı. Sayın gecede Türk Sanat Müziği'nin önemli eserlerinin yanı sıra ilahiler de söyledi.

ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEDİ

Sayın, 'Yağdır Mevlam Su' parçasını seslendirdikten sonra şu ifadeleri kullandı ve büyük alkış aldı: "Bu şarkı dua niyetinedir. Bu vesileyle yerine ulaşacaktır. Gencecik evlatlarımızı kaybediyoruz ve bir çözüm arıyoruz. Daima karanlıktan sonra aydınlık gelecektir. Bu vatan barış, kardeşlik ve dostlukla yeniden cennete dönecektir."

GECENİN SÜRPRİZİ: YALIN

Gecenin sürpriz konuğu pop müziğin sevilen sesi Yalın'dı. Yalın'ı sahneye "Pop müziğinin prensini davet ediyorum" diyerek çağıran Sayın ve Yalın, 'Sonsuz Ol' ve 'Gitme Sana Muhtacım' şarkılarını birlikte söyledi. İki ünlü şarkıcının konserdeki eğlenceli atışmaları da dinleyenleri güldürdü. Sayın "Saklansan da bir köşeye benle yaşlansan mı?" dizesini söylediğinde, Yalın'ın "Memnuniyetle!" cevabını vermesi herkesi güldürdü. Minik bir hayranı da Sayın'a çiçek verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kuruçeşme Emel Sayın'la Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement