'Kurusıkı' Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Güncel

'Kurusıkı' Ayakta Alkışlandı

\'Kurusıkı\' Ayakta Alkışlandı

500 kişilik salonu full dolduran oyun bitiminde seyirciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

05.12.2015 15:20  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Levent Kazak'ın yazıp yönettiği, Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Selen Uçer, Beyti Engin ve Bülent Alkış'ın oynadığı ve geçen sezon kapalı gişe oynayan Kurusıkı, geçtiğimiz akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelendi.
AYSA tarafından sahneye konan oyun, drama ile komediyi iç içe geçiriyor.

AYSA tarafından sahneye konan oyun, drama ile komediyi iç içe geçiriyor.

İlginç matematiği ile seyirciyi şaşırtmakla kalmayan, aynı zamanda toplumsal suç ortaklığı teması üzerine de önermelerde bulunan 'Kurusıkı', geçtiğimiz akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelendi. Levent Kazak'ın hem yazıp hem yönettiği Kurusıkı, seyirciyi hem düşündürüyor hem eğlendiriyor. Seyirciyi bir yandan türlü tahminlere yönlendirirken öte yandan bu tahminlerinde yanıltmayı başarıyor, sürprizleriyle heyecanı hep üst noktada tutuyor. Oyun, dramatik yapıyı ve komedi dengesini dozunda sunmayı başarıyor.

Kurusıkı, güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. İzleyicisini hem güldüren, hem de düşündüren oyunda Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış aynı sahneyi paylaşıyor.

"Salonlar boş kalmasın, oyunlarımıza gelin"

Oyun öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan oyuncular, hem birlikte çalışmaktan hem de yaptıklarını işten çok keyif aldıklarını söyledi. Mete Horozoğlu seyircilere seslenerek "Oyunumuza gelin, bizden başka tüm oyunlara da gelin. Tiyatronun seyirciye ihtiyacı var. Bu salonlar boş kalmasın. Oyun sizlerle güzel" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kurusıkı' Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement