Kuva-yi Milliye Topraklarında Teröre Lanet, Polise Destek Yürüyüşü Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Kuva-yi Milliye Topraklarında Teröre Lanet, Polise Destek Yürüyüşü Gerçekleşti

Kuva-yi Milliye Topraklarında Teröre Lanet, Polise Destek Yürüyüşü Gerçekleşti

Balıkesir'in Sındırgı İlçesinde geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş ta gerçekleştirilen hain saldırıya tepki olarak vatandaşlar sokağa döküldü.

13.12.2016 14:31  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sındırgı Belediyesi organizasyonunda Devlet Hastanesi önünde toplanan kalabalık grup, önce emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Polisler vatandaşları çiçekler ile karşılarken saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından şehitler için dua edildi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Siyasi Parti temsilcileri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak'a ay yıldızlı Türk Bayrağını teslim etti. Burada kısa bir konuşma yapan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş"Ülkemizin düştüğü zor durumlarda bir olmasını beraber olmasını ve birlikte Türkiye olmasını becerdiğinizden dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu gün burada İstanbul Beşiktaş'ta verdiğimiz 44 şehidimizin ve150 yaralımızın sebebi ile toplandık. AK Parti demeden, CHP demeden, MHP demeden, Demokrat Parti demeden, Saadet Partisi demeden ve bütün sivil toplum kuruluşları ile polisimizin yanında el birliği ile bu bayrak altında, bu birlik mesajını vermek için, polisimizin ve askerimizin yanında olduğumuzu bütün dünyaya haykırıyoruz. Bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceklerini ve bu milletin hainlere karşı her zaman galip geleceğini, biz geçmişinde neysek gelecekte de o olacağımızı, birlikte Türkiye olacağını belirtiyoruz. Katılımlarından dolayı siyasi parti temsilcilerine, STK'lara, kamu kurum ve kuruluşlarına, hanfendilere, beyefendilerine ve geleceğimizin teminatı Türk gençliğine sonsuz teşekkürler. Biriz, beraberiz birlikte Türkiye'yiz." Sözlerine yer verdi.

Sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanına yürüyen vatandaşlar terör örgütlerine kin kustu. Cumhuriyet Meydanında ise Yağcıbedir Mehter Takımı ilahiler ve marşlar ile vatandaşların duygularını kabarttı. Şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim ve dualar ile program son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuva-yi Milliye Topraklarında Teröre Lanet, Polise Destek Yürüyüşü Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement