Kuzenleri Kaza Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Kuzenleri Kaza Ayırdı

Kuzenleri Kaza Ayırdı

İzmir Bornova'da İsmail Can Cömert ve Fahri Cömert bisikletle gezerken, damperli kamyonun altında kaldı.

01.10.2011 19:46

İzmir'in Bornova İlçesi'nde babalarının işyerine ziyarete giden İsmail Can Cömert (12) ve Fahri Cömert (10) bisikletle gezerken, damperli kamyonun altında kaldı. İsmail Can Cömert, olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirirken Fahri Cömert, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Pınarbaşı 5'nci Sanayi Sitesi, 7314 Sokak, 15 numara önünde meydana geldi. Aynı sokakta babaları Salim ve Yusuf Cömert'e ait otomobil servisine giden, Torbalı Özel Olgun Koleji öğrencileri İsmail Can Cömert ve Fahri Cömert, bakkala gitmek için bisiklete bindi. İsmail Can Cömert'in kullandığı bisiklet ile babalarının işyerinden yaklaşık 15 metre kadar uzaklaşan iki çocuğu, 41 yaşındaki Tarkan Özel'in kullandığı 06 BB 5486 plakalı damperli kamyon altına aldı. İki kuzen, kamyonun sol ön tekerleğin altında sıkıştı.

İtfaiye ekipleri, uzun bir uğraş sonunda kamyon altında kalan Fahri Cömert'i yaralı olarak kurtarırken, İsmail Can Cömert'in öldüğü tespit edildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Fahri Cömert'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. İsmail Can Cömert'in babası Yusuf Cömert, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Kazadan sonra polis, kamyon sürücüsü Tarkan Özel'i gözaltına aldı. Emniyette ifade veren Özel, "Kamyonun arızası için tamire getirmiştim. Sokaktan tamir yapılacak işyerine giriş yaparken, çocuklar birden bisiklet ile önüme fırladı. Mesafe az olduğu için kurtaramadım. Böyle olmasını istemezdim" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuzenleri Kaza Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement