Kylie Jenner, koronavirüsle mücadele için kozmetik yerine el dezenfektanı üretmeye başladı - Son Dakika
Magazin

Kylie Jenner, koronavirüsle mücadele için kozmetik yerine el dezenfektanı üretmeye başladı

ABD'li yıldız Kylie Jenner, dünyaya etkisi altına alan koronavirüsü fırsata çevirmek için kozmetik üretimini durdurarak el dezenfektanı üretmeye başladı.

01.04.2020 15:39  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Verdiği pozlarla sık sık adından söz ettiren Kylie Jenner, dünyaya yayılan ve 40 binden fazla kişinin canına mal olan koronavirüsle mücadele etmek için kozmetik üretimini durdurup, el dezenfektanı üretimine başladı.

KORONAVİRÜSE SAVAŞ AÇTI

Kardashian/Jenner ailesinin 22 yaşındaki üyesi, ana şirket Coty ile annesi Kris Jenner'la birlikte yönettikleri Kylie Cosmetics ve Kylie Skin'in şu an için makyaj ürünleri üretmeyi bıraktı. Geçtiğimiz günlerde koronavirüsle mücadele edilmesi için hastanelere 1 milyon dolar bağışta bulanan Kylie Jenner, California'daki hastanelerde kullanılması için el dezenfektanı üretimine geçti.

Kylie Jenner, koronavirüsle mücadele için kozmetik üretimini durdurup el dezenfektanı üretmeye başladı

KENDİLERİNİ SALGINLA MÜCADELEYE ADADI

Yeni girişimlerinden bahseden marka temsilcisi, şirketlerinin kendilerini salgınla mücadele çalışanlarının ihtiyacına adadığını belirtti. Ayrıca temsilci, el dezenfektanı üretiminin kozmetik ürünlerinin üretimini etkilemeyeceğini de sözlerine ekledi.

1 MİLYON DOLAR BAĞIŞ YAPTI

Koronavirüse karşı günlerdir evinden çıkmayarak çağrıda bulunan Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde koronavirüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarını desteklemek için 1 milyon dolar bağış yapmıştı.

Kylie Jenner, koronavirüsle mücadele için kozmetik yerine el dezenfektanı üretmeye başladı

Son Dakika Magazin Kylie Jenner, koronavirüsle mücadele için kozmetik yerine el dezenfektanı üretmeye başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • T: Krizi fırsata çevirmek diye buna derler.. Bunlar sülalecek para basıyorlar. Kylie daha 21 yaşındayken milyarder olmuş.. 3 3 Yanıtla
    Feryal: Aynen, fırsatçılar çok-:) 5 2 Danny: heee birader calis seninde olsun 2 4
  • ASENA: Hee Kesin Korono'yla Mücadele İçindir 3 1 Yanıtla
  • Iyyy: Evet biraz da böyle para kıracak 3 1 Yanıtla
  • KİM: şöhret olmak çok kolay... 2 1 Yanıtla
  • zeynep: Bunlarda salaklarin üstünden zengin oluyor 2 1 Yanıtla
  • Fikrimin ince gülü : Para için yapıyo diyonuz ya ulan kadın şu an tüm üretimi her şeyi durdursa hiç bir şey yapmasa bile bir ömür yetecek parası var dezenfektandan gelen para onun servetinin binde biri olmaz emin olun bırakın faydası dokunsun bize ne 2 0 Yanıtla
    Ahhhhhhh: Bizimkilerde vergiden dussun vay benim memleketim olan hep garibana 1 0

Advertisement