Lg V30 Ekranıyla Adeta Büyüleyecek! - Son Dakika
Ekonomi

Lg V30 Ekranıyla Adeta Büyüleyecek!

Lg V30 Ekranıyla Adeta Büyüleyecek!

LG V30 ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

03.08.2017 15:20

LG V30 ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaşanılan gelişmelere bakacak olursak, LG V serisinin yeni amiral gemisinin ekran özellikleri belli olmaya başladı.

LG V30 ekranı ile ilgili yeni detaylar!

LG yetkilileri Güney Kore"de yapmış oldukları basın toplantısıyla V30 hakkında önemli bir detayı gün yüzüne çıkarttı.

İlk önce çıkartılan bilgiye bir göz atacak olursak, yeni amiral gemisi P-OLED bir ekran ile gelecek. Yepyeni bir akıllı telefon deneyimini kullanıcılarına yaşattırmak adına, devrim niteliğinde yeniliklere imza atmayı planlayan LG, bu ekranın kavisli yapısını Gorrilla Glass 5 ile güçlendirecek olan teknoloji devi oldukça sağlamlığı ile ön plana çıkacak.

İlk olarak LG G6 ile sunulan FullVision OLED teknolojisini yeni telefonununa taşıyacak olan LG, önceki V20 modeline nazaran yüzde 50 daha küçük bir çerçeve ile bizleri karşılayacak. Çerçevesiz ekran teknolojisine ayak uyduracak olan teknoloji devi kavisli ekranıyla, Galaxy S8 ve S8+ ile neredeyse aynı deneyimi yaşatacak.

<a class='keyword-sd' href='/lg/' title='Lg'>Lg</a> V30 Ekranıyla Adeta Büyüleyecek!

LG"nin FullVision 2: 1 ekranına sahip olacak olan telefon, LG G6"da olduğu gibi QHD (1440 x 2880 piksel) çözünürlüğünü de yeniden göreceğiz.

LG, kullanıcıların V30 ile film veya video izlerlerken, sunulan geniş renk gamutu sayesinde en canlı görüntüleri kullanıcılara sunulacak.

31 Ağustos"ta Berlin"de düzenlenecek olan bir etkinlik ile tanıtılacak telefon, Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak. 4 GB RAM ve çift arka kamera kurulumuyla dikkatleri üzerine toplayacak olan Güney Koreli firma önceki yıllardaki oluşan açığı yeni telefonuyla kapatmayı hedefliyor. Bakalım, LG bu hedefinde ne kadar başarılı olabilecek?

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Lg V30 Ekranıyla Adeta Büyüleyecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement