Lidyana.Com, Yılbaşı Kermesinin Geliriyle Toçev'e Destek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Lidyana.Com, Yılbaşı Kermesinin Geliriyle Toçev'e Destek Oluyor

Lidyana.com'un yılbaşı kermesinde, işbirliği yaptığı ünlü tasarımcıların ve markaların standları yer aldı.

26.12.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci tarafından hazırlanan ve yalnızca Lidyana.com'da satışa sunulan "2016 Meli Melek Ajandası"nın imza etkinliğinin de gerçekleştiği kermesle TOÇEV'e destek olunuyor.

Lidyana.com'un yılbaşı kermesi, işbirliği yaptığı ünlü tasarımcıların ve hit markaların standlarında sunulan benzersiz hediyelerle, davetlilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Dar'c Exclusive , Will Boom , En Vie by Lidyana , Selma by Pınar Altuğ, HB Essentials, Lidyana, Casavie, Tuvanam Sample Sale, Hande Can Yüce, Fineapple, T.easewear, Miss Beanie, Leath me, Biondina, Ozz Hats, Izumi, Azza Vera, Vovi, Mehry Mu, Charvila, Urban Queen ve Bendis gibi markaların yer aldığı zzzkermeste, birbirinden şık ve sıradışı hediye seçenekleri yer aldı.

Kermesin en çok ilgi gören bölümlerinden biri ise, Ceyda Düvenci tarafından hazırlanan ve yalnızca Lidyana.com'da satışa sunulan "2016 Meli Melek Ajandası"nın imza etkinliği oldu. "Kızımın ve benim gülüşümü seven herkese bu gülüş bulaşsın istedik" diyen Ceyda Düvenci, ajandanın amacının bu yılın en umutsuz anlarını bile hep birlikte mutluluğa çevirmek olduğunu vurguladı.

Ünlü tasarımcıları, sıradışı markaları ve "Mutluluğun Ajandası"yla davetlilere benzersiz bir gün yaşatan Lidyana.com'un yılbaşı kermesinden elde edilen gelir ile TOÇEV'e destek olunması amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lidyana.Com, Yılbaşı Kermesinin Geliriyle Toçev'e Destek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement