Lila Grubu Yöneticileri Gelişimi Gündeme Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Lila Grubu Yöneticileri Gelişimi Gündeme Taşıdı

Lila Grubu, geleneksel olarak düzenlediği 'Yöneticiler Toplantısı, Lila Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü ve Genel Müdürü Alp Öğücü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

29.03.2018 12:03

'Gelişim 2' temasıyla düzenlenen toplantıda, nöroloji alanında çalışmalarını sürdüren Uzm. Dr. Kerem Dündar, İletişimci, Yazar Polat Doğru ve TEGV Gönüllüsü Ahmet Uysal konuşmalarıyla ufuk açtı.

Lila Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü açılış konuşmasında kağıt iş alanının 10'uncu yılı olması sebebiyle Lila Kağıt'ın kuruluşundan bu yana kat ettiği yolu değerlendirerek; "Her ne kadar varlığımız Cumhuriyet tarihi kadar eski olsa da Lila kağıt çok genç bir marka... Buna rağmen son birkaç yıldır istikrarlı şekilde büyüyoruz. Son 10 yıla dönüp baktığımda bu yılların her birinizin katkısı ile bol rekorlu, başarılı, keyifli, dolu dolu geçmiş olduğunu görüyorum. Gelecek dönemde, değişen dünya standartlarına, dijital ve teknolojik gelişmelerle yaşanan değişime adapte olmak için kişisel ve kurumsal olarak gelişime daha büyük yatırımlar yapmamız gerekiyor" dedi.

Konuşmasına 2017 yılı değerlendirmesi ile başlayan Alp Öğücü, 2018 yılında yapılacak yeni yatırımlara ve 2023 vizyonuna yönelik hedef ve stratejilere değindi. Öğücü Yöneticiler Toplantısı'na ve 'Gelişim 2' konseptine ilişkin şu yorumlarda bulundu: "Gelişim, devam eden bir süreç... Yalnızca insan ya da canlılar için değil, kurumlar için de aynı şekilde süregelen ve faaliyet gösterdikleri yıllar boyunca artarak devam etmesi gereken bir süreç...Bu nedenle bugün aramızda yer alan konuklarımız bizlerle çok kıymetli bilgiler paylaşacak. Ayrıca Lila Kağıt olarak benimsediğimiz ve içselleştirdiğimiz değerimizi de gündeme taşıyacağız."

Toplantıda 'En Değerli Sermayemiz' başlıklı bir konuşma yapan İletişimci Yazar Polat Doğru; "Güven hem iş hem de özel hayatımızda en değerli sermayemiz bu yüzden güven ve özgüven birbirinden ayrılamaz iki kavramdır" ifadelerini kullandı.

Gelişen Dünya'da Beyin başlıklı konuşmasıyla katılımcılara beynin gelişimine ilişkin veriler paylaşan Uzm. Dr. Kerem Dündar, "Öğrenmenin olabilmesi için duygunun da olması gerektiğini bu yüzden öğrenme süreci öncesinde eleştirel yaklaşılmamasını önerdi. Ayrıca değişen, dönüşen dünya'da bilişsel esnekliği yüksek kurumlar sürdürülebilir olacağını paylaştı.

Kutupta Bir Türk Hikayesi başlıklı konuşmasıyla gönüllülük yolculuğunu paylaşan TEGV Gönüllüsü Ahmet Uysal; "Başarmaktan çok -40 derece hayata anlam katmanın mutluluğuydu beni motive eden… Çünkü gönül verdiğim hedefimi gönlümde hissetmiştim" yorumları ile Lila Grubu yöneticilerine duygusal anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lila Grubu Yöneticileri Gelişimi Gündeme Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement