"Liseli Kramponlar"In Şampiyonu Karatay Lisesi - Son Dakika
Yerel

"Liseli Kramponlar"In Şampiyonu Karatay Lisesi

Karatay Lisesi, Kepez ilçesinde bulunan 9 lise arasında düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu oldu."Liseli Kramponlar" futbol turnuvası, final maçı ile sona erdi.

22.12.2011 17:22

Karatay Lisesi, Kepez ilçesinde bulunan 9 lise arasında düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Kepez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen

"Liseli Kramponlar" futbol turnuvası, final maçı ile sona erdi.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda oynanan final maçında Karatay Lisesi, Çağlayan Lisesi'ne 4-2 üstünlük sağlayarak, turnuvanın ilk şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Müsabakaları Yönetmeliği'ne göre üç grupta puan sistemine göre oynanan turnuvanın ikincisi Kepez Endüstri Meslek Lisesi, üçüncüsü Çağlayan Lisesi, dördüncüsü ise Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi oldu.

Turnuvanın final maçını izleyen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Bu turnuva aynı zamanda eğitime ve kardeşliğimize de katkı sağladı. Sporun birleştirici ikliminde biraraya geldik. Bu da bizleri mutlu etti. Şampiyon olan takımı, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan okulları ve turnuvaya katılan tüm liseleri kutluyorum" dedi.

Başkan Tütüncü, ileriki günlerde diğer spor branşlarında da okullar arası turnuvalar düzenleyeceklerini bildirdi.

Tütüncü, daha sonra Karatay Lisesi Futbol Takımı'nın oyuncularına ve idarecilerine madalyalarını, plaketlerini ve şampiyonluk kupasını verdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Liseli Kramponlar'In Şampiyonu Karatay Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement