Low Deep T, En Beğenilen Parçaları ile Billionaire Club Bodrum'da! - Son Dakika
Kültür Sanat

Low Deep T, En Beğenilen Parçaları ile Billionaire Club Bodrum'da!

Low Deep T, En Beğenilen Parçaları ile Billionaire Club Bodrum\'da!

Pek çok ünlü ismi ağırlayan Billionaire Club Bodrum, Craig David'den sonra house müziğin başarılı isimlerinden Low Deep T'yi ağırlamaya hazırlanıyor.

15.08.2013 16:26  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ve tek mega/giga yat kapasiteli marinası olmaktan öte sunduğu alışveriş, sosyal yaşam ve eğlence olanaklarıyla benzersiz bir yaşam merkezi olarak yenilenen Palmarina Bodrum'da bulunan Billionaire Club, benzersiz konseptiyle eğlenceye renk katmaya ve dünyaca ünlü starları ağırlamaya devam ediyor.

House ritimlerinin ağırlıkta olduğu parçaları ile beğeni toplayan, aynı zamanda prodüktörlükte yapan Low Deep T, 2013 yazının en beğenilen şarkısı Casablanca başta olmak üzere beğeni toplayan diğer parçalarını Billionaire Club Bodrum müdavimleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. DJ Cüneyt Kurt ile birlikte çok özel bir performans sergileyecek Low Deep T, geceye özel olarak belirlenen beyaz dress code ve Billionaire Club Bodrum'un bembeyaz atmosferinde eğlence dolu bir gece için 18 Ağustos Pazar akşamı saat 23.00'den sonra sizleri bekliyor.

Ünlü İtalyan iş adamı Flavio Briatore'nin sahip olduğu, Türkiye'de ilk olarak The Istanbul Edition Hotel içerisinde açılan Billionaire Club ile İstanbul gece hayatına iddialı bir giriş yapmıştı. İstanbul'dan sonra kendine özgü eğlence tarzını Bodrum'a taşıyan Billionaire Club; en son teknoloji ses ve ışık sistemleri, İtalya'da özel olarak yaptırılan beyaz ve altın renklerin hakim olduğu tasarım ürünleri ve göz kamaştıran dekorasyonu ile Bodrum tutkunlarının gözde eğlence adresi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Low Deep T, En Beğenilen Parçaları ile Billionaire Club Bodrum'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement