Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Genel anlamda maç boyunca iyi mücadele ettik ve karşılığını 2 gol atarak aldık" Bucaspor Yardımcı Antrenörü İnal: "Çok ciddi gol pozisyonlarıyla kaybe...

26.10.2013 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de, sahasında Bucaspor'u 2-0 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, genel anlamda maçta iyi mücadele ettiklerini ve karşılığını 2 gol atarak aldıklarını söyledi.

Ertekin, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, zor müsabakalardan birini oynadıklarını bildirdi.

İlk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtabildiklerini belirten Ertekin, "İkinci yarıda iyi pozisyonlar bulduk. Pozisyon zenginliğine bakılırsa bizde daha fazla var. Genel anlamda maç boyunca iyi mücadele ettik ve karşılığını 2 gol atarak aldık. İyi futbol oynamadık belki ama sahada iyi mücadele ettik" dedi.

Mücadelenin iki yarısında, penaltı bekledikleri birer pozisyon bulunduğunu anlatan Ertekin, ilk 10 dakikada oyuncularına sarı kartlar gösterilmesini anlamlı bulduğunu ve hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bucaspor cephesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK) ceza verilen Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'ın yerine açıklama yapan Yardımcı Antrenör Ümit İnal ise Balıkesirspor'u galibiyetinden dolayı kutladı.

Maçı kaybetmelerine üzüldüklerini dile getiren İnal, şöyle konuştu:

"Geçen haftaki yenilgiden sonra buraya puan için gelmiştik ama olmadı. Rakibin baskılı oynayacağını biliyorduk. Oyun bizim sahamızda oynanmasına rağmen fazla pozisyon vermedik. Çok ciddi gol pozisyonlarıyla kaybetmedik ama sonuçta yenildik ve üzgünüz. Biz de fazla pozisyon üretemedik. Geçen hafta da kaybettik. Bundan sonra zorlu maçlarımız var. Bu kayıpları telafi etmek istiyoruz." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement