Magath Ada'da - Son Dakika
Spor

Magath Ada'da

Magath Ada\'da

Felix Magath, Premier League tarihinin ilk Alman menajeri olurken Fulham'ın bu sezonki üçüncü menajeri oldu.

15.02.2014 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magath Hamburg'u reddetti

Son altı maçtan yalnızca bir puan çıkarabilen Fuham'da menajer Rene Meulensteen görevde yalnızca 75 gün kalabildi. Bugün bir açıklama yapan kulüp göreve Felix Magath'ın getirildiğini duyurdu.

60 yaşındaki Magath iki kez Bayern Münih bir kez de Wolfsburg'la Bundesliga şampiyonluğuna ulaşmıştı. Katı disipliniyle tanınan Almanla 18 aylık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Bir açıklama yapan Fulham'ın sahibi Khan, takımın Meulensteen ile gelişim kaydettiğini kabul ettiğini belirterek "Ancak bunu sonuca çevirmeyi başaramıyorduk ve öylece oturup talihimizin dönmesi için umut besleyemezdik" dedi.  Khan, Magath'ın özellikle zor durumlarda aldığı kulüplerle ortaya koyduğu başarılı performansların kendilerini etkilediğini ve seçimlerinde belirleyici olduğunu söyledi.

2012 ekiminde Wolfsburg'dan ayrıldığından beri takım çalıştırmayan Felix Magath hafta içinde Hamburg ile görümüş fakat anlaşmaya varamamıştı.

Premier League tablosunun son sırasında bulunan Fulham, sezona Hollandalı Martin Jol ile başlamış ancak işler istedikleri gibi gitmeyince göreve Rene Meulensteen gelmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Magath Ada'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement