Mahalle Halkından Baz İstasyonuna Karşı İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Mahalle Halkından Baz İstasyonuna Karşı İmza Kampanyası

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde, mahallelerinde baz istasyonu kurulacağını öğrenen Kemalpaşa Mahallesi sakinleri imza kampanyası başlattı.

19.07.2011 12:21

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde, mahallelerinde baz istasyonu kurulacağını öğrenen Kemalpaşa Mahallesi sakinleri imza kampanyası başlattı.

Topladıkları imzaları İlçe Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ve Belediye Başkanı Gazi Şahin'e götüren vatandaşlar, yasal çerçevede her türlü demokratik çabayı göstereceklerini kaydettiler.

Vatandaşlardan Kasım Göçen, yaptığı açıklamada, "Baz istasyonunun, buradaki spor tesislerine 35-40 metre yakınlığı var. Biz istemiyoruz. İmzamızı topladık. Daha istenirse de toplarız" dedi.

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Muzaffer Doğruol ise iki günde 100 imza topladıklarını, yasal çerçevede demokratik haklarını kullanarak, baz istasyonunanan kurulmasına engel olmaya çalışacaklarını belirtti.

Doğruol, "Baz istasyonları insan sağlığı ve halkın sağlığı açısından ciddi tehlikeler içermektedir. Bunlar da kanıtlanmıştır zaten. Bir çok yere kuruldu ve vatandaşın tepkisi neticesinde kaldırıldı. Biz buranın kaldırılmasını istiyoruz. Çarşının içerisinde insan sağlığını tehdit eden, çirkin bir görüntüsü de olacak, buranın kaldırılmasını istiyoruz" dedi

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mahalle Halkından Baz İstasyonuna Karşı İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement