Malatya'da Belediyeden Alt ve Üstyapı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Belediyeden Alt ve Üstyapı Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesince alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediliyor.

18.05.2018 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesince alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tandoğan Mahallesi'nde bulunan Kavak Caddesi'nde ilk olarak altyapı çalışmaları yürütülecek. Freze makinesiyle asfaltı kazınan cadde bu yıl içerisinde yeniden asfaltlanarak, hizmete sunulacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, çalışmaları inceleyerek, proje hakkında bilgiler verdi.

Tandoğan Mahallesi'nin kentin hızlı gelişen merkezlerinden biri olduğunu belirten Polat, çalışmalarla 1 kilometre uzunluğundaki Kavak Caddesi'nin güzel bir görünüme kavuşturulacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin bölgede daha önce Yeşilçam Caddesi'ni prestij caddeye dönüştürdüğünü hatırlatan Başkan Polat, "Görevimiz milletimize hizmet etmek. Sağlıklı şehirleşmede en önemli unsur yollardır. Biz yollar konusunda Malatya'da uzun yıllar yapılmayan işler yaptık. Şehrin odaları gibi olan cadde ve sokakların daha düzenli ve tertipli olması için çalışıyoruz. 22 metre genişliğindeki caddemizde altyapı, yol, kaldırım çalışmalarının yanı sıra 1,2 metre genişliğinde çift taraflı bisiklet yolları yapacağız. Ağaçlandırma, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarıyla caddemizi güzelleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp ise projenin çok güzel olduğunu belirterek, çalışmaların tamamlanmasıyla güzel bir tablonun oluşacağını umut ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Belediyeden Alt ve Üstyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement