Malatya'da Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Fetö/pdy Operasyonu

Malatya’da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda mahrem imam eşi olan ve eşler arasında da ’abla’ olarak faaliyet gösteren bir kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

02.05.2017 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda mahrem imam eşi olan ve eşler arasında da 'abla' olarak faaliyet gösteren bir kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya Valiliği Olağan Üstü Hal (OHAL) bürosunca yapılan açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü tarafından örgütü 'Mahrem İmamı' olan bir şüphelinin eşinin de gözaltına alındığı belirtildi. Söz konusu şüphelinin mahrem imam eşleri ablası olarak örgüt içerisinde faaliyet gösterdiği bilgisi de paylaşıldı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen ismi açıklanmayan şüphelinin tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine gönderildiği belirtildi.

Öte yandan, Nevşehir ve Kars Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Nevşehir Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi ile 1 özel okul öğretmeninin de Malatya'da yakalanarak gözaltına alındığı ve soruşturmanın yürütüldüğü illere gönderildiği ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement