Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Oluşturuldu

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu belirlendi.

04.04.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu belirlendi.

Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Malkara için çalışacaklarını belirtti.

Uslu "Burada tüm partilerden, üniversiteden gençlerimiz var. Ama burada siyasi görüş olmayacak. Burada gençler proje üretecekler, neler istiyorlar ise bunu belirleyecekler. Malkara'nın daha da yaşanabilir bir yer olması için çalışacaklar. Bizler bunu istiyoruz. Burada yapılacak seçim sonrasında oluşacak Başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri tarafsız olacak" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Kurtuluş Hakan Akyol Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Başkanlığı'na getirilirken, yürütme kurulu üyeliklerine de  Zuhal Mete, Mehmet Ihlamur, Evren Aksoy, Zeynep Karadeniz, Erkut Uzun, Derya Kuran, Ender Aydın ve Yağmur Kerim seçildi.

Akyol, seçimin arından yaptığı konuşmada, başkanlığın sadece sözde kalacak bir unvan olduğunu belirterek, "Bizler hep birlikte Malkara gençliği için çalışacağız. İlk etapta proje eğitmenlerimizden eğitim alacak, daha sonrada projelerimizi üreteceğiz. Bunun yanı sıra gençlerimiz sokağa inecek ve halkımızın, gençlerimizin neler istediklerini ortaya çıkaracaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement