İstanbul'da bir araç markete girdi, korkunç anlar kameraya yansıdı - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da bir araç markete girdi, korkunç anlar kameraya yansıdı

İstanbul Maltepe'de zehirlenen sokak köpeğini veterinere götürmek için yola çıkan kadın sürücü, harekete geçer geçmez direksiyon hakimiyetini kaybettiği cipiyle markete girdi. O anlar kameraya yansırken olayda ölen ya da yaralananın olmaması herkese rahat nefes aldırdı.

07.07.2020 20:19  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de adı öğrenilemeyen kadın, cadde üzerinde sokak köpeğini zehirlenmiş, yerde uzanmış halde gördü. Kadın, cipinin bagajına koyduğu köpeği veterinere götürmek için harekete geçti. Kadın sürücü, harekete geçer geçmez cipinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Birkaç metre gidebilen cip yoldan çıkarak markete girdi.

KAZA NEDENİYLE PANİK YAŞADI

Ne olduğunu anlamayan market çalışanları ve müşteriler kaza nedeniyle panik yaşadı. Hemen öncesinde bir kadının marketten çıktığı ve kaldırımda yürüyenlerin olduğu sırada gerçekleşen kazada faciaya ramak kaldı. Şans eseri ölen ya da yaralanın olmadığı kazanın ardından kadın sürücü bir süre kendine gelemedi. Kaza nedeniyle market girişinde hasar oluştu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kaza anı caddede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde kadının, cipinin bagajını köpek için hazırladığı, bir süre sonra yerde yatan köpeği cipin bagajına koyduğu görülüyor. Harekete geçer geçmez birkaç metre sonra cipin yoldan çıkarak, markete girdiği kameraya yansıyor. O sırada kaldırımda yürüyenlerin olduğu, marketten bir kadının kazanın hemen öncesinde dışarı çıktığı görülüyor.

İstanbul\'da bir araç markete girdi, korkunç anlar kameraya yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da bir araç markete girdi, korkunç anlar kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bence: otomatik araba gerçekten çok dikkatli kullanılmalı?! 0 0 Yanıtla
  • scarface: puhahah 0 0 Yanıtla

Advertisement