Mamut Art Project'15 By Akkök Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Mamut Art Project'15 By Akkök Sergisi Açıldı

Bu yıl Akkök Holding ana sponsorluğunda düzenlenen Mamut Art Project, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katılımı ile KüçükÇiftlik Park'ta başladı.

28.03.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatseverler, 26-29 Mart tarihleri arasında 56 genç sanatçının farklı disiplinlerden 400 eserini ilk kez görme fırsatı yakalayacak.

2013 yılından bu yana genç sanatçıları, koleksiyonerler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project sergisi, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı bir partiyle başladı.

Açılışa Dinçkök Ailesi'nden Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Ali Dinçkök ve eşi Esra Tümen Dinçkök, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Dinçkök Çiftçi ve eşi Eren Çiftçi, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu ve eşi Cenk Eyüboğlu'nun yanı sıra, Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Berkman, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melis Gürsoy ve eşi Ali Gürsoy, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi katıldı.

Açılışa ayrıca aralarında Cem Hakko, Ali Koç, Sevil Sabancı, Adnan Polat, Elif Dürüst, Hande ve Mehmet Gamgam, Sanem Tezman, Şirin ve Neşet Yalçın, Burcu Esmersoy, Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal, Zeynep Tunuslu, Feryal Gülman, Melisa ve Mehmet Mutlu, Sinan ve Melda Kosif, Serra Tokar, Dalia Garih, Burçak Sayılgan, Osman Çarmıklı, Zeynep ve Haldun Üstünel, Sanem ve İzzet Habib'in de bulunduğu pek çok konuk ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mamut Art Project'15 By Akkök Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement