Manavgat'ın Başpehlivanı Orhan Okulu - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ın Başpehlivanı Orhan Okulu

Manavgat\'ın Başpehlivanı Orhan Okulu

Manavgat Belediyesi'nce bu yıl 3'üncüsü düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivanlığı Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Orhan Okulu kazandı.

29.09.2014 12:24

Manavgat Belediyesi'nce bu yıl 3'üncüsü düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivanlığı Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Orhan Okulu kazandı.Çekişmeli geçen güreşlerde, başpehlivanlık yarışında finale Ankara Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Recep Kara ile Antalya Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Orhan Okulu kaldı. Final yarışında kazanan Orhan Okulu oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Şaban Yılmaz üçüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Mustafa Kemal Karaboğa da dördüncü oldu. Başaltı kategorisinde ise Manavgat Belediyesi güreşçisi Şahali Kurt birinci, Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Sinan Kaya ikinci oldu.Diğer kategorilerde ise Büyük Orta'da Recep Üstündağ, Küçük Orta Büyük Boy'da Bayram Arslantaş, Küçük Orta Küçük Boy'da Kürşat Korkmaz, Deste Büyük Boy'da Serkan Tunç, Deste Orta Boy'da Hasan Güzeller, Deste Küçük Boy'da Hasan Karbuz, Ayak'ta Mustafa Doğan birinci oldular. Bu yılki güreş ağalığını 150 Bin TL ile son iki yılın ağası turizmci işadamı Hasan Özden kazandı.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde güreşçilere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve güreş ağası Hasan Özden tarafından kupa ve madalyaları verildi. Başpehlivan Orhan Okulu, "Kendi memleketim Antalya'da birinci olduğum için çok mutluyum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ın Başpehlivanı Orhan Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement