Manavgat Konserlerle Coştu - Son Dakika
Yerel

Manavgat Konserlerle Coştu

Manavgat Konserlerle Coştu

Manavgat Belediyesi'nin bu yıl 18.'sini düzenlediği Barış Suyu Festivali'nin ikinci gününde Anadolu Ateşi, Kutsi ve Gülşen'i sahnede izlemek isteyen Manavgatlılar, Manavgat stadını doldurdu.

07.07.2013 16:15

Manavgat Belediyesi'nin bu yıl 18.'sini düzenlediği Barış Suyu Festivali'nin ikinci gününde Anadolu Ateşi, Kutsi ve Gülşen'i sahnede izlemek isteyen Manavgatlılar, Manavgat stadını doldurdu. İlk olarak Anadolu Ateşi Dans Grubunun sahne aldığı festivalde daha sonra Kutsi'nin seslendirdiği Melek, Bambaşka, İlan-ı Aşk, Kapımı Çal, Ben O Zaman Ölürüm ve Sana Ne isimli şarkılarını seslendirdi.. Kutsi'nin ardından sahne alan Gülşen ise Yatcaz Kalkcaz Ordayım, Kardan Adam, Irgalamaz Beni ve Sazmı Cazmı şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her iki sanatçıya da sahne performanslarının ardından çiçek ve plaket vererek, festivale katıldıkları için teşekkür etti.

18. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin son gün olan bugün akşam ise yılların eskitemediği sanatçı Edip Akbayram ve Kuzey'in Oğlu olarak bilinen Volkan Konak Manavgat Standında sahne alacaklar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Konserlerle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement