Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
Güncel

Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü

Antalya'da gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı 31 yaşındaki genç kadını 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Kısa sürede yakalanan şüpheli, suçunu itiraf etti.

23.07.2019 15:19  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki 31 yaşındaki Halime Şenal, iddiaya göre dini nikahlı olduğu Ü.G tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Sabah minibüsüyle Kumköy- Evrenseki sınırında bulunan Kumköy Minibüs durağına gelen M.A.K. isimli vatandaş, durağın yan tarafında Kumköy Deresi kıyısında bir kadının kanlar içerisinde yattığını görünce jandarmayı aradı. Olay yerine gelen Kumköy Jandarma Karakoluna bağlı ekipler ve sağlıkçılar kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

DİNİ NİKAHLI OLARAK YAŞADIĞI TESPİT EDİLDİ

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Kumköy ve Side Jandarma Karakollarına bağlı ekipler, öldürülen genç kadının olay yerinin yakınındaki bir otelde garson olarak çalıştığını, 2 kez evlenip ayrıldıktan sonra Ü.G. isimli şahıs ile dini nikahlı olarak yaşadığını belirledi.

Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü

KAMERAYA YANSIDI

Olay yerinin çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, genç kadının gece iş çıkışında dini nikahlı yaşadığı Ü.G. ile tartıştığını daha sonra genç kadını bıçaklayarak öldürdüğünü belirledi.

Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü

YAKALANINCA İTİRAF ETTİ

Jandarma ekipleri, kısa süreli bir çalışmanın ardından cinayet zanlısı Ü.G.'yi saklandığı yerde yakaladı. Ü.G.'nin ilk ifadesinde Halime Şenal ile kıskançlık nedeniyle tartıştığını ve boğuşma sırasında bıçakladığını söylediği bildirildi.

Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü

MAHKEMEYE SEVK EDİLECEK

Şenal'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cinayet zanlısı Ü.G., jandarma ekiplerince Kumköy Jandarma Karakoluna getirildi. Zanlının jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gözü dönmüş cani, birlikte yaşadığı kadını 20 kez bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Fatma KALENDER: Kadın çenesine ve namusuna sahip olsun erkek onun için köle olur 4 5 Yanıtla
    nimet: erkek kadına cinsel obje gözuyle bakmadıgı surece kadın kadınlıgını bılır. 4 1 la: bi sus la 3 0 ezgi: sende o caninin yolundasın yani eferin 3 0
  • perçin: Erkek çenesine ve namusuna sahip olsun kadın onun için köle olur Nokta 3 3 Yanıtla
    Pekkan: Bu söz öyle değil: Kadın çenesine ve namusuna sahip çıksın... şeklindedir. Zaten çenesi düşük olanların kimler olduğu atasözlerinden bile belli: Kadınlar hamamı gibi diye deyim bile var. 3 1 perçin: Pekkan kardeş ,O sözün doğrusunu elbette biliyorum.Ne demek istediğim aslında çok açık.O sözün arkasına sığınıp her türlü pisliği yapanlara bir göndermedir. 0 0
  • nimet: hep antalya izmir kadın cınayetınde number one 0 2 Yanıtla
  • fehmi: bu insan görünümlü cani en ağır ceza alsın aleme ibret olsun 1 0 Yanıtla
  • ANKARA DANNNNN: Fatma KALENDER hanım efendi tabi rumuz yada gercek adınız bu değilse Size tamamen katılmak ile beraber sonuç bence böyle olmamalı . Eger bir taraf istemiyor ise nasıl ki isteyerek bir araya geliniyor ise istenmeyince de ayrılmak bir o kadar doğal olmalı. Bu durumda adaletin tecelli etmesi ve gerekli cezai işlemin uygulanması kaçınılmaz 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement