Manisa İlinde İlk Excimer Lazer Uygulaması Yapıldı. - Son Dakika
Güncel

Manisa İlinde İlk Excimer Lazer Uygulaması Yapıldı.

Manisa İlinde İlk Excimer Lazer Uygulaması Yapıldı.

Özel Salihli Betagöz Merkezi bir ilke imza atarak EXCİMER LAZER tedavisine başladı.

19.12.2017 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Mehmet Memiş ve Doç Dr. Alper Yazıcı tarafından Bölgede ilk ve tek olarak Excimer lazer işlemi, Son Teknoloji Cihaz sayesinde, çok kısa sürede konforlu bir şekilde yapılmaktadır.

Op.Dr. Mehmet Memiş 'Tıbbi adı Excimer Lazer göz ameliyatı olan bu operasyonun halk arasındaki adı Göz Çizdirme'dir. Bu göz ameliyatının amacı görme kusurlarının (Miyop, hipermetrop ve astigmat) , ancak gözlük veya lens kullanarak görebilen kişilerin göz bozukluklarını düzelterek daha rahat görmelerini sağlamak ve bu sayede hayat kalitelerini arttırmaktır.

Excimer Lazer Myopi astigmat hipermetropi kırma kusurlarının tedavisinde kullanılan ve refraftik cerrahide bütün dünyada uygulanan en yaygın yöntem lazerdir.BU ameliyat sayesinde gözlüklerinizden kurtulabilirsiniz. Merkezimizde bulunan Son Teknoloji Cihaz göze dokunulmadan temas olmadan göze lazer tedavisi yapılabilmektedir.Gözlükten ve kontakt lenslerden kurtulmak için uzun zamandır uygulanmakta olan klasik lazer tedavilerinde gözünüze "dokunulması" gerekir. Bu durum lazer operasyonunu tercih eden hastalarda tedirginliğe yol açabilmektedir. Trans PRK tekniği adı verilen lazer yöntemi bu tedirginliği önler. Bu yöntemle yapılan lazer tedavisinde göze cihaz teması olmaz. Hastanın, uzaktaki bir ışık kaynağına saniyeler içinde bakması tedavinin yapılması için yeterlidir.

Günümüzde sıfır hata ve yüksek başarı ile uygulanan lazer tedavileri, ameliyat sonrasında da hastalara büyük konfor sağlamaktadır.

Merkezimiz Sağlık Bakanlığı tarafından Excimer Laser Cerrahi Birimi Uygulama Belgesi alınmasıyla birlikte bu alanda hizmet vermeye başlamıştır. İlk ameliyatımız Betagöz Merkezimizin ameliyathane hemşiresi B.K'ya yapılmış olup başarılı bir sonuç alınmıştır.Excimer lazer ünitemiz bölge halkımızın hizmetine sunulmuştur .'dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa İlinde İlk Excimer Lazer Uygulaması Yapıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement