Manisaspor, Antalyaspor'u Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Manisaspor, Antalyaspor'u Ağırlıyor

Ptt 1'inci Lig'de 1 galibiyet, 3 de yenilgi alarak düşme hattına yerleşen Manisapor, yarın ligin iddialı takımlarından Antalyaspor'u misafir edecek.

04.10.2014 12:35

Ptt 1'inci Lig'de 1 galibiyet, 3 de yenilgi alarak düşme hattına yerleşen Manisapor, yarın ligin iddialı takımlarından Antalyaspor'u misafir edecek. Saat 16.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak. Abay'ın yardımcılıklarını Ömer Faruk Yeşil ve Ömer Tevfik Özkoç yapacak. Manisasporlu futbolseverler karşılaşmayı Tarzan Tribünün'den 10, kapalıdan 20 ve VIP Tribünü'nden 30 TL'ye izleyebilecek. Misafir takım seyircisi de 10 TL karşılığında stattaki yerini alacak.

Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Barbaros, Tayfun Cora, Gökdeniz Varol ve İsmail Köse Antalyaspor sınavında takımdaki yerlerini alamayacak. Teknik direktör Tahir Karapınar, sezonun en zor maçlarından birine çıkacaklarını belirterek, "Antalyaspor mücadelesi kötü gidişe son vermek adına büyük fırsat. Taraftarımız önünde bu şansı iyi değerlendirip, tırmanışa geçmek istiyoruz. Tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, üst sıralara doğru yükseleceğiz" ifadelerini kullandı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor, Antalyaspor'u Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement