Manisaspor Sportif Direktörü Güracar Açıklaması - Son Dakika
Spor

Manisaspor Sportif Direktörü Güracar Açıklaması

"Toparlanmak bizim elimizde"

03.10.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de pazar günü Antalyaspor'u konuk edecek Manisaspor'un sportif direktörü Erman Güracar, "Toparlanmak bizim elimizde" dedi.

Güracar, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona çok iyi başlayamadıklarını, Kayserispor karşısında aldıkları önemli galibiyetin ardından Adanaspor karşısında çok kötü bir maç kaybettiklerini söyledi.

Bu hafta Antalyaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Güracar, "Toparlanmak bizim elimizde. Henüz sezonun çok başındayız. Sahamızda ligin en iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız. Antalyaspor takım halinde iyi oynuyor. Biz de takımımıza güveniyoruz" dedi.

Güracar, kadro dışı bırakılan Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan'la ilgili olarak da şunları kaydetti:

"Burası Manisaspor Kulübü. Herkes giydiği formanın değerini bilmeli. Profesyonel çerçeve içinde hareket etmeli. Bunun dışında davranan kim olursa olsun affetme şansımız yok. İsimler burada hiç önemli değil. Kulübün ilkeleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. Bir hafta sonra da dönebilirler ya da hiç dönmeyebilirler. Bu onlara kalmış bir durum. Kulübün yükümlülüğünü kim yerine getirmez ise aynı muameleyi görecektir."

Mustafa Sarp'tan artık faydalanabileceklerini kaydeden Güracar, Süleyman Çelikyurt'un durumunun maç saatinde belli olacağını, İsmail Köse'nin takımla çalışmalara başlamasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Barbaros Bahadır Barut'un tedavisinin Almanya'da devam ettiğini belirten Güracar, Tayfun Cora'nın da önümüzdeki hafta takıma dönmesini beklediklerini sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisaspor Sportif Direktörü Güracar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement