Mardin Çaresiz Anne, 4 Çocuğu ile Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Mardin Çaresiz Anne, 4 Çocuğu ile Yardım Bekliyor

Çaresiz anne, 4 çocuğu ile yardım bekliyorMARDİN'in Nusaybin ilçesinde tek göz odada 4 çocuğu ile yaşayan anne Hanife Turan, hayır severlerden yardım bekliyor.

02.11.2018 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaresiz anne, 4 çocuğu ile yardım bekliyor

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde tek göz odada 4 çocuğu ile yaşayan anne Hanife Turan, hayır severlerden yardım bekliyor. 7 yıl önce eşini kaybettiği için çocuklarına hem annelik hem babalık yaparak yaşamaya çalıştığını söyleyen Turan, Evde çamaşır makinası, buz dolabı, bulaşık makinası, fırın olsun hiçbir eşyamız yok. 7 yıldır çaresizim. 2 bin lira birikmiş elektrik ve su borcum var. Hayır sever vatandaşlardan yardım bekliyorumdedi.

Nusaybin ilçesi Yeşilkent Mahallesinde tek gözlü 2'si kız 4 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren 50 yaşındaki çaresi anne Hanife Turan, hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi. 7 yıl önce eşini kaybettiğini söyleyen Turan, 4 çocuğumla birlikte ortada kaldım. Herhangi bir geçim kaynağım yok dedi. Kürtçe konuşan ve bazı dernekler üzeri temel gıda malzemesi yardımı aldıklarını belirten anne Hanife Turan, Benim eşim, en küçük çocuğum daha 5 aylık iken vefat etti. Küçük çocuğum daha yeni okula başladı. Büyük oğlum hastadır, çalışamıyor. Bizim geçimizi sağlayacak kimsemiz yok. Ben ve dört çocuğum bu küçük odada yaşıyoruz. Bir halım bile yok. Elbisemizi koyacağımız bir dolabımız yok. Kıyafetlerimizi bir kenarda biriktiriyoruz. Evde çamaşır makinası, buz dolabı, bulaşık makinası, fırın olsun hiçbir eşyamız yok. 7 yıldır çaresizim. 2 bin lira birikmiş elektrik ve su borcum var. Hayır sever vatandaşlardan yardım bekliyorum diye konuştu.

Mardin Çaresiz Anne, 4 Çocuğu ile Yardım Bekliyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Çaresiz Anne, 4 Çocuğu ile Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement