Mario Lemina: Önemli bir galibiyet aldık, böyle oynamaya devam edeceğiz - Son Dakika
Spor

Mario Lemina: Önemli bir galibiyet aldık, böyle oynamaya devam edeceğiz

Galatasaray'ın Gabonlu yıldızı Mario Lemina, 2-0'lık Gaziantep FK galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Madrid'de taraftarları üzdüklerini belirten Lemina, "Önemli bir galibiyet aldık. Burada taraftarımızı sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle oynamaya devam edeceğiz.'' dedi.

10.11.2019 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Gabonlu orta sahası Mario Lemina, Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 11. haftasında 2-0 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından konuştu.

"BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Lemina, 2-0 kazandıkları maçın ardından, ''Önemli bir galibiyet aldık. Buraya kadar gelen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. Madrid'de onları çok üzmüştük. Ama burada sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle oynamaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

"DEPLASMANDA GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK"

Öte yandan Adem Büyük, maç sonu yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza bir armağan olsun istiyorduk. Ağır bir maçtan çıktık. Moral olarak negatif durumdaydık. Bugün kazanmak istiyorduk. İyi bir oyunla kazandık. Zannedersem pozisyon vermedik, gol yemedik. Deplasmanda güzel bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Mario Lemina: Önemli bir galibiyet aldık, böyle oynamaya devam edeceğiz

Son Dakika Spor Mario Lemina: Önemli bir galibiyet aldık, böyle oynamaya devam edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sözde alperen: 6 kasımda 6 gol yemeyi mideniz nasıl hazmetti.nasıl unuttunuz,nasılda birbirinize sarılıyorsunuz sanki avrupada kupa kazanmışsınız. 1 0 Yanıtla
  • d: neeee 0 0 Yanıtla
  • Pismaniye: Böyle oynamaya devam edin..Avrupa'da herzaman 6 yiyin..3 yiyin..rezil edin Türkiye'yi.. 0 0 Yanıtla

Advertisement