Marmara Adası'nda Recep Gülmüş Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Marmara Adası'nda Recep Gülmüş Parkı Açıldı

Marmara Adası\'nda Recep Gülmüş Parkı Açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Marmara Adası Koleburnu mevkisine yaptırılan Recep Gülmüş Parkı törenle açıldı.

10.07.2014 15:06  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Marmara Adası (ilçe) Koleburnu mevkisine yaptırılan Recep Gülmüş Parkı, törenle açıldı.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, açılışta, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle vatandaşların, aileleriyle, çocuklarıyla huzur içinde zaman geçirebilecekleri alanların sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Her şeyi halkın huzur ve refahı için yaptıklarını dile getiren Aksoy, "Biz bu çalışmalarımızı Başbakanımızdan gördüğümüz halka hizmet, Hak'ka hizmet anlayışıyla yapıyoruz" dedi.

Parka belediye başkanlığı döneminde kalp krizi geçirerek vefat eden Recep Gümüş'ün ismini verdiklerini ifade eden Aksoy, "Recep Gülmüş, Marmara Adası'na çok sayıda hizmet etmiş bir büyüğümüzdür. Kendisi ismiyle yaşayacak" şeklinde konuştu.

Törene katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur da Marmara Adası'na desteklerinin artarak, devam edeceğini kaydetti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmara Adası'nda Recep Gülmüş Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement