Marmara Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Didimlilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Marmara Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Didimlilerle Buluştu

Marmara Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Didimlilerle Buluştu

Akbük Belediyesince düzenlenen Marmara Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Didim Ticaret Odasında Akbük ve Didimlilerle buluştu.

03.03.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akbük Belediyesince düzenlenen Marmara Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Didim Ticaret Odasında Akbük ve Didimlilerle buluştu.

Konserin ev sahipliğini Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı ve eşi Nesrin Sandalcı üstlenirken, Konsere Didim Turizm Derneği Başkanı ve Didim CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Deniz Atabay, Didim Turizm Alt yapı hizmet birliği başkanı ve Belediye meclis üyesi adayı Salih Bankoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Marmara Üniversitesi çok sesli korosu büyük bir ciddiyet içerisinde repertuarlarındaki parçaları seslendirirken izleyenleri adeta büyüledi. Seyirciler program sonunda koroyu ayakta alkışlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Konser sonunda sahneye davet edilen Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı "Bu güne kadar birçok projeye ve etkinliklere imza attık bu etkinlikte onlardan biridir. 120'nin üzerinde düzenlenen etkinliklerimizde, şiirler okuduk, tiyatrolar izledik, şarkılar türküler, pop müzikleri rock müzikleri dinledik. Şu andaki etkinliğimizde onlardan biridir. Amacımız Akbük'ü bir turizm kenti düzeyine çıkarmak ve Üniversitelerle tanıştırmaktı daha öncede birçok üniversiteye burada ev sahipliği yaptık. Marmara Üniversitesi de bizi kırmayarak, İstanbul'dan 120 kişilik ekibiyle buraya geldiler sevgili hocamız Bülent Halvaşi ve ekibine koro üyelerine değerli öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin devamını devredeceğim arkadaşımızı merakla bekliyorum. Ancak bizim anlayışımız, bizim görüşümüz, bizim niyetimiz ve gönlümüz Sayın Deniz Atabay'ın Gönlüyle birdir. Aynı anlayışı 2014 ten sonrada göreceğimize eminim bu vesileyle Deniz Bey'e yürüdüğü yolda başarılar dilerim" dedi.

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Deniz Atabay, "Bu güzel salonda ve bu güzel ortamda bizleri bir araya getiren Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu günlerde adeta kabus dolu günler geçiriyoruz. Bu geceden ben gibi sizlerinde çok haz aldığınızı görüyorum iyi ki bu gece düzenlenmiş ve iyi ki varsınız sağ olsunlar var olsunlar. Bundan böyle biz çok çalışmak zorundayız. bir çok projelerimiz var,Sıkışmış bir gündemimiz var,bunları tek tek aşıp Didimi bir Turizm kenti,gerçek bir turizm kenti yapabilmek için ben ve ekibim hazırız,bu işi hep birlikte başaracağız. Ben Sevgili Dostum Bülent Halvaşi ve ekibine tekrar çok teşekkür ediyor ve önlerinde saygıyla eğiliyorum" dedi

Konser Sonunda Akbük Belediye başkanı Mehmet Erçin Sandalcı,Deniz Atabay ve Salih Bankoğlu sırasıyla Marmara Üniversitesi hocalarına günün anısına binaen birer plaketle birlikte çiçek buket verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmara Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Didimlilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement