Marmaris?te uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen garsona gözaltı - Son Dakika
Güncel

Marmaris?te uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen garsona gözaltı

Marmaris?te uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen garsona gözaltı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, polisin uyuşturucu satışı yapıldığını belirleyip, evine düzenlediği operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

20.10.2020 13:38  Güncelleme: 14:59

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, polisin uyuşturucu satışı yapıldığını belirleyip, evine düzenlediği operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Bir restoranda garson olduğu öğrenilen şüphelinin evinde ele geçirilen 250 gram uyuşturucu madde skunk ve uyuşturucu satışından temin edildiği değerlendirilen 17 bin8 310 lira paraya el konuldu.

Marmaris  İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yabancı turistlere uyuşturucu satışı yaptığını belirlediği bir restoranda garson olarak çalıştığı belirlenen 26  yaşındaki A.Ö.?yü bir süre takibe aldı. Takibin ardından Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde,  harekete geçen polis, dün gece, A.Ö.?nün kaldığı kiralık daireye operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada buzdolabı, çekyat, portmanto ve yastık içlerine gizlenmiş toplam 250 gram uyuşturucu madde skunk, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 17 bin 310 lira para ve hassas terazi ele geçirildi.  A.Ö. gözaltına alındı.

Poliste işlemlerinin ardından A.Ö., 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan bugün adliyeye sevk edildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris?te uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen garsona gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement