MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı - Son Dakika
Magazin

MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Güzide Mertcan, YouTube kanalından yayınladığı videosunda dillere destan olan 7 milyon TL'lik evini sattığını ve 3+1 olan bir eve taşınacağını söyledi.

23.01.2020 09:23  Güncelleme: 10:10

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasına katılan ve yaptığı yemeklerin yanı sıra lüks yaşantısıyla adından söz ettiren Güzide Mertcan, önümüzdeki haftalarda kendi restoranını açıyor. YouTube kanalından yayınladığı son videosunda restoran açtığını duyuran Mertcan, aylarca konuşulan lüks malikanesi hakkında da konuştu.

7 MİLYONLUK EVİNİ SATTI

Yeni açmaya hazırlandığı restoranından bahsettiği bir video yayınlayan Güzide Mertcan, video sonunda da hakkında merak edilenleri anlattı. Restoranı hakkında bilgi veren Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattığını söyleyerek "Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev! 'Keşke satmasaydım' demeyeceğim, biz bu evde 4–4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için 'keşke' demeyeceğim. Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor. Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya taşınmayı düşünüyoruz" dedi.

MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı

EVİNDEKİ EŞYALARI SATIŞA ÇIKARDI

Ultra lüks evinin dışı kadar içindeki eşyalarıyla da çok konuşulan Güzide, sözlerine şöyle devam etti: "Evi mobilyalarımızla satmadık. Kiraya geçeceğimiz için yeni eve mobilyaların hepsini götüremiyoruz. 'En sade şekilde nasıl yaşarız' diye birtakım eşyaları elden çıkarıyoruz. Kendimize daha küçük yaşayabileceğimiz bir ortam hazırlıyoruz."

MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı
MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL\'lik evini sattı

Son Dakika Magazin MasterChef Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evini sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • remzinin torunu : açız aç aç..........2300 tl asgari ücret 1000 tl evkirası 650 700 tl doğalgaz 300 tl elektrik su sana ettimi 2000 tl 4 çocuk ...... kalan 300 tl bozdur bozdur harca bu para bitermi be .......bana ne güzidenin evinden....ben kendi rezilliğime bakarım.. 28 1 Yanıtla
    Kafir Kime Denir: sana 10 bin maaş verseler demekki çocukları 20 yaarsın açız diyor bide 0 0
  • taze hukukçu-rose: hayat size güzel 23 6 Yanıtla
    Kara: beraber mi kazandınız... 15 16
  • mert: Millet geçim derdinde sizde boş haber peşindesiniz 26 0 Yanıtla
  • BABA VANGA : ÇOK LAZIM ÜLKE İÇİN ÇOK GEREKLİ 21 2 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Yandaş yolunu bulan tip 15 7 Yanıtla
  • MÜLAYİM: arkadaş karı koca yıllardır çalışıyoruz 250 bin tl ancak krediyle ev aldık onunda geri ödemesi 100 ay daha var nerden buluyorsunuz bu paraları anlamıyorum 12 4 Yanıtla
  • Metin: Bizene ya 11 0 Yanıtla
  • renkli basın....: bu gelirin kaynağı nedir sorulmuş mu bir kere de odnu yazın 8 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement