İngilizlerin Skandal Türkiye Oyunu! Meclis Kavgası Videosuna Kadın Çığlığı Eklediler - Son Dakika
Dünya

İngilizlerin Skandal Türkiye Oyunu! Meclis Kavgası Videosuna Kadın Çığlığı Eklediler

İngilizlerin Skandal Türkiye Oyunu! Meclis Kavgası Videosuna Kadın Çığlığı Eklediler

İngiltere'de referandum öncesi AB'den ayrılmak için kampanya yürütenler, Meclis'teki kavga görüntüleri kullandı. Kavga görüntülerine kadın çığlıkları ve cam kırığı sesleri eklediler.

21.06.2016 14:27  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de 23 Haziran Perşembe gerçekleşecek referandum öncesinde AB'den ayrılmak için kampanya yürüten Brexit yanlıları, Türkiye'yi kötülemek için görülmemiş bir yönteme başvurdu. Hazırladıkları videoda Türkiye'deki meclis kavgası görüntülerine kadın çığlıkları ve cam kırığı sesleri eklediler.

TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLÜYORLAR

İngiltere Avrupa Birliği'nde kalıp kalmayacağının belli olacağı referandum öncesinde hareketli bir dönemden geçiyor. AB'den ayrılmak isteyen Brexit yanlıları kampanyalarında AB'ye girme ihtimali olan Türkiye'yi kötülüyor.

MECLİS KAVGASINI KULLANIYORLAR

Independent'ın haberine göre ayrılık yanlıları Türkiye'de TBMM'de dokunulmazlık komisyonu sırasında çıkan kavgayı seçmenleri korkutmak için kullanıyor.

VİDEOYA KADIN ÇIĞLIĞI EKLEDİLER

Ancak karalama kampanyası öyle bir boyuta ulaşmış durumda ki, ayrılık yanlılarının videonun etkisini arttırmak için videoya cam kırıkları ve kadın çığlıkları ekledikleri ortaya çıktı.

VİDEONUN ORJİNALİNDE YOK

Çığlık sesi videonun orjinal halinde bulunmuyor. Kullanılan sesin de Youtube'da bulunan ve çok sık kullanılan bir efekt olduğu anlaşıldı. YouTube'dan 'Scream 6: woman medium perspective panicked shrieks of fear' diye aratıldığında efekte ulaşılabiliyor.

Türkiye'de bir kaç ay önce milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması düzenlemelerinin görüşüldüğü sırada TBMM'de AKP VE HDP'li vekiller arasında kavga çıkmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya İngilizlerin Skandal Türkiye Oyunu! Meclis Kavgası Videosuna Kadın Çığlığı Eklediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • London: Yalanmi tc pislik 2 7 Yanıtla
  • Mert c: Türkiye güçlendikçe, içerdeki ve dışardaki düşmanlar ne yapacağını şaşırdı. Elinizden geleni ardınıza koymayın. DURMAK YOK, YOLA DEVAM. Allah TC nin yâr ve yardımcısı olsun. 2 0 Yanıtla

Advertisement