Meclisten Kenan Şara'ya Vefa - Son Dakika
Yerel

Meclisten Kenan Şara'ya Vefa

Meclisten Kenan Şara\'ya Vefa

Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri merhum Kenan Şara’nın isminin İlkadım ilçesindeki Baruthane mevkisinde bulunan köprülü kavşağa verilmesini oy birliği ile kabul etti.

08.04.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri merhum Kenan Şara'nın isminin İlkadım ilçesindeki Baruthane mevkisinde bulunan köprülü kavşağa verilmesini oy birliği ile kabul etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılı Nisan ayı 8. birleşiminin 1. oturumu Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında meydandaki meclis binasında gerçekleşti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı başkanlık faaliyet raporları ve denetim komisyonu raporlarının görüşülmesinin ardından gündem dışı maddeleri görüşüldü.

Gündem dışı maddelerinden biri olan eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri merhum Kenan Şara'nın isminin İlkadım ilçesindeki Baruthane mevkisinde bulunan köprülü kavşağa verilmesinin gündeme alınması görüşüldü.

Görüşme öncesi söz alan Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, "Eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Kenan Şara'nın bu şehre büyük hizmetleri geçti. Baruthane'deki köprülü kavşağın dizaynında kendisinin de çok emekleri oldu. O köprünün önceden giriş ve çıkışında çok sıkıntılar vardı. Kenan Şara, o köprünün girişlerini, çıkışlarını, trafiği rahatlatmak için ciddi çalışmaları oldu ve çok emek verdi. Kenan Şara'nın ismi farklı yerlere de verilebilirdi ama bence Şara'nın bu köprüde çok büyük emeği geçtiği için buraya vermeye uygun gördük" dedi.

Çakır'ın konuşmasının ardından gündem dışı madde olan Kenan Şara'nın isminin köprülü kavşağa verilmesi oy birliği ile gündeme alındı. Ardından da gündeme alınan madde oy birliği ile kabul edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclisten Kenan Şara'ya Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement