Mehmet Ceyhan, "Oğlu aşı olmadı" iddialarına paylaştığı fotoğrafla cevap verdi - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ceyhan, "Oğlu aşı olmadı" iddialarına paylaştığı fotoğrafla cevap verdi

Mehmet Ceyhan, aşı karşıtları tarafından ortaya atılan "Oğlu aşı olmadı" iddialarına sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla cevap verdi. Ceyhan, paylaştığı fotoğraf karesine "Mehmet Ceyhan'ın oğlu aşı olmuyormuş' tezinin sonu" sözlerini yazdı.

29.07.2021 11:21  Güncelleme: 11:26

Son dönemlerde aşı karşıtları Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı oğlunun aşı olmadığı yönündeki iddialarla eleştirmeye başlamıştı.

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Bu iddialara ne yanıt vereceği merak konusu olan Ceyhan, nihayet suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesi paylaşan Ceyhan, "Oğlum COVID sonrası 3. ayı dolduğu gün aşısını yaptırdı. Pfizer veya başka bir ilaç veya aşı şirketinde de çalışmadı ve çalışmıyor. İftiracılara duyurulur" notunu düştü.

İşte Ceyhan'ın o paylaşımı;

Mehmet Ceyhan'dan 'Oğlu aşı olmadı' iddialarına fotoğraflı yanıt

Ceyhan, oğlunun fotoğrafının üzerine de "'Mehmet Ceyhan'ın oğlu aşı olmuyormuş' tezinin sonu" diye yazdı.

Mehmet Ceyhan, "Oğlu aşı olmadı" iddialarına paylaştığı fotoğrafla cevap verdi

Son Dakika Güncel Mehmet Ceyhan, 'Oğlu aşı olmadı' iddialarına paylaştığı fotoğrafla cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Net Mesele: Ya bi git ya... Dabi dabi yalandan kim ölmüş ki! Yalancı çobanın hikayesini biliyor musun sen? Meyve aromalı mı bu a$$ı?, Vitaminde var mı içinde? Benim a$ı hakkımı da size veriyorum. Oğluna vursunlar bol bol... Abla elini çekseydin de biz de görseydik ne vurduğunu :) Neyse biz de yedik.. Siz de yerseniz.. 30 23 Yanıtla
  • ahmey bulut: alnındamı yazıyor Korona aşısı die? 23 21 Yanıtla
  • ahmey bulut: bende tetenoz aşısı olurken foto cektryım sonra oldum diyim oluyormu öle ?biz siz akıllısnız bu ülkede 19 20 Yanıtla

Advertisement