AKP'nin İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AKP'nin İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur Kimdir?

AKP\'nin İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,AKP İstanbul Bakırköy İlçe Belediye Başkan adayını açıkladı. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Bakırköy İlçe Belediye başkan adayı Mehmet Umur oldu. Açıklamaların ardından vatandaşlar Mehmet Umur hakkında meraklanmaya başladı. Peki, AKP istanbul Bakırköy Belediye başkan adayı Mehmet Umur kimdir?

29.12.2018 16:43  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Merkezinde Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AKP'nin İstanbul Bakırköy İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Umur olarak açıklandı. Peki, AKP'nin 2019 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Bakırköy İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Umur kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

MEHMET UMUR KİMDİR?

1965'de Kastamonu'nda dünyaya gelen Mehmet Umur, öğrenimini bitirdikten sonra aile şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak göreve başladı. Bir sanayici olan Umur, İstanbul Sanayi Odası'nda meclis üyeliği ve Öğütülmüş Tahıl Ürünler Komite Başkanlığı görevlerinde bulunuyor. Aynı zamanda Kastamonu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi, İSOV Mütevelli Heyeti Üyesi, TOBB Delegesi ve MÜSİAD'ta üyelik de yapan Mehmet Umur, evli ve 2 çocuğa sahiptir.Siyasi kariyerinde 24 Haziran 2018 DönemMehmet Umur 24 Haziran 2018 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde AKP İstanbul 3. bölge 24.sıradan milletvekili adayı oldu. Mehmet Umur milletvekili seçimlerinde seçilmedi.

Son Dakika Güncel AKP'nin İstanbul Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement