Mel Gibson, Çıtır Sevgilisiyle Kırmızı Halıda Mutluluk Pozları Verdi - Son Dakika
Magazin

Mel Gibson, Çıtır Sevgilisiyle Kırmızı Halıda Mutluluk Pozları Verdi

Avustralyalı ünlü aktör, 69. Cannes Film Festivali'nde ilk kez gösterilecek filmi için kendisinden 35 yaş küçük sevgilisiyle birlikte kırmızı halıda göründü.

23.05.2016 14:18  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mel Gibson (60), başrolünde oynadığı Blood Father filminin galası için 25 yaşındaki sevgilisi Rosalind Ross ile birlikte 69. Cannes Film Festivali'ne katıldı. Filminin ilk gösteriminden bir gün önce kırmızı halıda görünen Gibson siyah takım elbiseleri içinde ve botlarını giymiş şekilde kolunda kendinden 35 yaş küçük kız arkadaşıyla objektiflere neşeli pozlar verdi.

EL ELE DUDAK DUDAĞA POZ VERDİLER

Palais des Festivals'e cuma günü gelen çift tabir yerindeyse ellerini birbirlerinin üzerinden alamadı. Kırmızı halıda el ele dudak dudağa pozlar veren çift, objektiflerin önünde romantik anlar yaşadı. İki kez Oscar ödülü alan ünlü aktör, önümüzdeki aylarda gösterime girecek filminin cumartesi günü yapılan galası öncesinde oldukça heyecanlı ve mutlu görünüyordu.

İLK KEZ OCAK AYINDA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Çift, ilk kez ocak ayında düzenlenen altın küre ödül töreninde kırmızı halıda basının karşısına çıkmış, birbirlerine sarılarak mutluluk pozları vermişlerdi. Kameralar karşısında bir an Rosalind nazikçe Gibson'ın yüzüne dokunmuş, ünlü aktör de sevgilisinin bu hareketi sonrası dudaklarına bir öpücük kondurmuştu. Mel Gibson, kapanış seremonisindeki ödül töreninde, "I, Daniel Blake" filminin yönetmeni Ken Loach'a ikinci kez kazandığı Palme d'Or ödülünü takdim etti.

İşte törenden kareler;


Mel Gibson, Çıtır Sevgilisiyle Kırmızı Halıda Mutluluk Pozları Verdi

Son Dakika Magazin Mel Gibson, Çıtır Sevgilisiyle Kırmızı Halıda Mutluluk Pozları Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement