Melisa Uzunarslan Klasik Müzik ve Alternatif Rock'ı Birleştirdi
5 gün önce
Melisa Uzunarslan, tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkı ve 2 enstrümantal keman solosundan oluşan ilk stüdyo albümü "Tanıdığım En Güzel Deli"nin lansman konserini geçtiğimiz akşam Babylon'da gerçekleştirdi.
2013 yılından beri Teoman'ın solo kemancılığı ve vokalistliğini yapmaya devam eden konservatuar mezunu yetenekli müzisyen alternatif rock ile klasik müzik eğitimini birleştirdiği sahnesiyle dinleyicilerden büyük beğeni topladı.
"Bir Aşk Şarkısı" ve "Bu Gece Kaç Şişe Eder" gibi özgün ve samimi bestelere imza atan çok yönlü sanatçı ilk albümünde tescillenmiş keman virtüözlüğündeki başarısının yanı sıra söz yazarlığı, besteciliği ve yorumculuğundaki kabiliyetini de kanıtladı.
Konser sonrası90'lardan beri İstanbul gece hayatı ve müzik camiasıyla iç içe olan Nikki Wild setin başına geçerek müzikseverlere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Son Dakika
» Güncel
» Haber
Haber Yayın Tarihi : 14.02.2019 11:03 Kaynak: Bültenler
Vizelerin Kalkmasıyla Moldova'dan Türkiye'ye Gelecek Turist Sayısının 200 Bini Geçmesi Bekleniyor
Son Dakika! ABD'den Irak Açıklaması: Talep Ederlerse Güçlerimiz, NATO ve Uluslararası Koalisyon Çekilebilir
Balyoz Davasına Bakan 50 Eski Hakim Savcı Hakkında Kovuşturma İzni Verildi
CHP'nin Siverek Adayı Mehmet Fatih Bucak Oldu