Memet Ali Alabora ve Haluk Bilginer Aynı Filmde Buluşuyor - Son Dakika
Magazin

Memet Ali Alabora ve Haluk Bilginer Aynı Filmde Buluşuyor

Memet Ali Alabora ve Haluk Bilginer Aynı Filmde Buluşuyor

Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora, 7 yıl aradan sonra aynı filmde buluşuyor. İkili, İngiliz yapımı "Trendy" filmi için kamera karşısına geçecek.

06.06.2016 13:50  Güncelleme: 13:59

Haluk Bilginer ve Memet Ali Alabora, 7 yıl aradan sonra aynı filmde buluşuyor. 2009'da "7 Kocalı Hürmüz" filminde rol alan ikili, bu kez İngiliz yapımı "Trendy" için kamera karşısına geçecek.

İNGİLİZ YAPIMI FİLMDE OYNAYACAK

Londra'da yaşayan Fransız yönetmen Louis Lagayette'nin yeni filmi "Trendy"de, Hollywood yıldızı Alan Ford ile Lorraine Burroughs da kadroda yer alacak.

ÇEKİMLER İNGİLTERE'DE YAPILACAK

Birkaç hafta içinde çekimlerinin başlanacağı bildirilen filmin çekimlerine Bilginer'in, iki hafta sonra katılmak üzere İngiltere'ye gideceği belirtildi.

Haluk Bilginer'in, Alan Ford'un üstlendiği Matthew karakterinin iş yaptığı Hasan'ı canlandıracağı belirtilirken; üç yıldır İngiltere'de olan ve İngiliz vatandaşlığı alan Memet Ali Alabora'nın da filmdeki adının Mehmet olacağı bilgisi aktarıldı.

Son Dakika Magazin Memet Ali Alabora ve Haluk Bilginer Aynı Filmde Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Xxx: Senin gibi vatan haininin filmi bu ülkede tutmaz ANLADIN MI... 30 13 Yanıtla
  • ATATÜRKÜN SINIR DIŞI ETTİKLERİ CHP Yİ ELE GEÇİRM: konusu vatana ihanet nasıl olur 40 2 Yanıtla
  • erkan: işbankası reklamlarında oyna tomarla parayı götür sonra çık gezi zekalılarla emperyelizime karşı çık sonrada ingiltereye git uşaklığını yaptığın con con larla filim çek sana bu yakışır gezi zekalı seni 38 1 Yanıtla
  • pasalı : tam yerini bulmuş gelmesin ordan vatan hayini. 33 3 Yanıtla
  • MUSTAFA: Ulan herkes kendini vatani babasinin tarlasi saniyo. Bu adamlar farkli görüşten de olsa hatta hain bile olsa bu ülkede dogdular buyuduler en az sizin kadar türkiyeliler. Şartlar degisip döndüklerinde gıkınız cikmaz. Daha iki yil önce akp li vekillerin ağzindan Öcalan önemli bir aktör, çözüm süreci virt zirt demiyolarmiydi. Öcalan 30 bin kişinin katiliyken hiç sesiniz çikmadi da bu gün mü erkek oldunuz. Akkoyunlar siz ne kadar cahil insanlarsiniz. Sizi cobaniniz nereye sürerse oraya mi gideceksiniz hep. 18 17 Yanıtla
  • Özgürrr: Bu film TC de kesinlikle yasaklanmalı. Vatanını , milletini sevende bu hainin filminin propaganda sını yapmamalı. 13 7 Yanıtla
  • Tdr: Bu kim loooo yenimi çıktı piyasaya 3 4 Yanıtla

Advertisement