Mendieta: Ronaldo Goal 50'yi Hak Etti - Son Dakika
Spor

Mendieta: Ronaldo Goal 50'yi Hak Etti

Mendieta: Ronaldo Goal 50\'yi Hak Etti

ÖZEL: Eski futbolcu, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu tadan ve rekorlar kıran Portekizli yıldızın sezonun en iyi oyuncusu olduğu konusunda hemfikir.

28.07.2014 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolculuk kariyerinde İspanya Milli Takımı, Barcelona ve Valencia formaları giyen Gaizka Mendieta, Goal 50'de Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun ilk sırada yer alamsının doğru tercih olduğunu düşünüyor.

Portekizli milli futbolcu, Arjen Robben ve Lionel Messi'yi geride bırakarak bugün açıklanan Goal 50 listesinde kariyerinde üçüncü kez zirvede yer aldı.

Mendieta, Goal'e verdiği demeçte "Bence Ronaldo bu ödülü kazanmayı haketti. Listeye baktığımızda harika oyuncular görüyoruz. Ama Ronaldo harika bir sezonu geride bıraktı. Real Madrid'in 10'uncu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşamasındaki kilit isimdi. Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olmanın yanı sıra pek çok da rekor kırdı. Bence bu kriterler onun neden bu ödülü kazandığını açıklıyor." dedi.

Goal 50 hakkında da konuşan mendieta, "Bu önemli bir ödül ve her geçen sezon önemi daha da artıyor." ifadelerini kullandı.

2008 yılından beri Goal 50 ödülünün 7 tanesinden 6 tanesini Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi arasında paylaşılması ile ilgili olarak da Mendieta, Radio Marca'ya verdiği demeçte  "Bence yeni sezonda bu ödülü farklı bir isim kazanabilir. mesela ilk 10 sıraya baktığınız da hepsinin çok önemli başarılara imza attığını görüyorsunuz. Yani ilk sıranın Messi veya Ronaldo'dan birinin olmasının pek bir önemi yok." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mendieta: Ronaldo Goal 50'yi Hak Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement