"Menteşe'de Aşk" Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

"Menteşe'de Aşk" Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

"Menteşe\'de Aşk" Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Menteşe Belediyesi'nin ikincisini düzenlediği "Menteşe'de Aşk" ödüllü fotoğraf yarışmasında kazananlar çiftler, unutulmaz bir akşam yemeğinde biraraya geldiler.

15.02.2016 14:43  Güncelleme: 14:46

Altınkalp Restaurantta düzenlenen yemeğe eşi Sevilay Gümüş ile katılan Başkan Gümüş, yarışmayı kazanan çiftlerin ödüllerini vererek, sevgililer gününü kutladı.

Başkan Gümüş, "Yarışmaya katılan tüm çiftlerimizi tebrik ediyorum. "Menteşe'de Aşk" yarışmasına gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Kazanan çiftlerimizi tebrik ediyor, yarışmayı takip eden, fotoğraf gönderen tüm katılımcılarımıza da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Menteşe Belediyesi olarak bu tarz sosyal projelere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Yemekte çiftler ile bir süre sohbet eden Başkan Gümüş, yarışmanın birincisi Serdal Kul – Sebahat Tüfekçi çiftine Apple iPhone s 6 Cep telefonu, İkincisi Nail Can Söğütözü – Zehra Adsan çiftine Canon EOS 100 D profesyonel fotoğraf makinesi hediye etti. Yemekte üçüncü Ahmet Aydemir – Asiye Mavi çiftine de Apple iPad Mini hediye edilirken, Ahmet Aydemir'in görevde olması nedeniyle Asiye Mavi yemeğe kayınpederi ile birlikte katıldı. Başkan Gümüş çiftlere ayrıca Menteşe Belediyesi'nin ürünleri bulunan birer çantada hediye ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Menteşe'de Aşk' Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement