Mersin İdmanyurdu'nda Ali Kahramanlı Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nda Ali Kahramanlı Güven Tazeledi

Mersin İdmanyurdu Kulübü'nün olağanüstü kongresinde Ali Kahramanlı, oy birliğiyle başkanlığa yeniden seçildi.

16.05.2015 16:33

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede Kahramanlı ve yönetim kurulu listesi, üyelerin tam desteğini aldı.

Başkanlığa yeniden seçildiği kongrede konuşan Ali Kahramanlı, seçim sonucunun ülkeye ve Mersin'e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Futbol takımının başarılı bir yerde olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Biz buraya çıkarken dediler ki 'ilk düşecek takım Mersin İdmanyurdu' ama bugün Mersin İdmanyurdunun nerede olduğunu herkes çok iyi biliyor. Kimse inanmıyordu ama bugün 43 puana sahip olan bir takımımız var" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleriyle göreve geldikleri günden bu yana gece gündüz çalıştıklarına dikkati çeken Kahramanlı, şöyle devam etti:

"Mücadele ederek ve Mersin İdmanyurdumuzu 29 yıl sonra Süper Lig'e çıkardık. İki dönem kaldık maalesef 2012-2013'te yeniden düştük. Diyorlar ya 'düşenin dostu olmaz', biz düştük ama kimse yanımızda olmadı. Kimse bize sahip çıkmadı, herkes bizi yalnız bıraktı ama biz kaçmadık, biz mücadele ettik ve buna inandık. 29 yıl sonra bu takımı çıkaran ve benim dönemimde de bu takımı düşüren bir başkan ve yönetim kurulu vardı. Ama ne olursa olsun bütün malımı, canımı, ailemi, çoluğumu, çocuğumu her şeyi ortaya koyarak dedim ki 'ben bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkartacağım.' Birileri buna inanmadı. Dediler ki 'bu takım düştü, bir daha çıkamaz' ama biz buna inandık. Kadromuzu kurarken iyi bir kadro kurduk, iyi bir ekip olduk, çalıştık ve Allah'a şükür bu takım yeniden çıktı."

"Bu rüyayı gerçekleştireceğiz"

Mersin İdmanyurdu'nu daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü veren Kahramanlı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yıllardır hayal ettiğimiz, rüya dediğimiz ve kimsenin yapamadığı tesisimizin hazırlıkları, valimizin ve belediye başkanımızın önderliğinde devam ediyor. Bugüne kadar bu tesisle ilgili zaman zaman yönetim kurulu arkadaşlarımızla çok çalıştık ama maalesef birileri engel oldu, taş koydu ve biz bunu yapamadık. Ama bugün başta sayın valim ve belediye başkanımız kararlı bir şekilde buna el koydu. İnşallah çok kısa bir süre içinde bu tesisin temelini atacağız. Bu rüyayı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sezon, ilk yapacağımız iş bir an önce tesisimiz temelini atıp bitirmek."

Kahramanlı, bazı basın kuruluşlarında futbolcuların parasını ödemediklerine dair haberler yapıldığını ancak bu yıl ayrılan 35 milyon liralık kulüp bütçesinden, tüm oyuncuların ağustostan mayıs ayına kadarki ödemelerinin yapıldığını kaydetti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nda Ali Kahramanlı Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement