Mezar Soyguncularına Ceza Yağdı - Son Dakika
3.Sayfa

Mezar Soyguncularına Ceza Yağdı

Paris’in Pantin semtindeki mezarlıkta defin işlerinde çalışan üç kişi, mezardaki cesedin ağzındaki altın dişlerini çalmaktan hapis ve para cezalarına çarptırıldı.

06.07.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris'in Pantin semtindeki mezarlıkta defin işlerinde çalışan üç kişi, mezardaki cesedin ağzındaki altın dişlerini çalmaktan hapis ve para cezalarına çarptırıldı.

Bobigny mahkemesi, 2012 yılı Kasım ayında aldığı bir ihbar üzerine Pantin mezarlığında üç kişi üzerinde arama yapmış ve 11 altın diş, kıymetli eşyalar ve detektör bulmuştu. Bugün mahkeme sevk edilen üç kişi, mezarlığına gömülen cesetlerin altın dişlerini çalmaktan hapis cezasına çarptırdı.

Sanıkların avukatı mahkemede verilen karar için temyiz hakkını kullanmayacaklarını belirterek ele geçirilen nesnelerin kimseye ait olmadığından dolayı müvekkillerinin beraatını talip etti. Bobigny mahkemesinde yapılan duruşmada savcı, kamu malı hırsızlığı olduğu düşüncesiyle mezarlıkta defin işlerinde çalışan 35 yaşındaki bir kişiyi 6 ayı tecilli olmak üzere 24 ay hapis 5 bin euro para cezasına çarptırırken diğer iki kişiye de altışar tecilli hapis cezası ve 500 ile bin euro para cezası verdi. - PARİS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mezar Soyguncularına Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement