Kabristana giden vatandaşlar, yakınlarına ait mezarların kazılmış olduğunu görünce şoke oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kabristana giden vatandaşlar, yakınlarına ait mezarların kazılmış olduğunu görünce şoke oldu

Ankara'da bulunan bir mezarlıkta, merhum yakınlarını ziyarete giden vatandaşlar bazı mezarların kazılmış olduğunu gördü. Yaşanan durum karşısında şoka uğrayan vatandaşlar, olayın araştırılmasını istiyor.

10.08.2020 10:26  Güncelleme: 13:31

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan mezarlıkta yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, bazı mezarların kazılmış olduğunu görünce büyük şok yaşadı. Özellikle baş kısımlarının kazılmış olduğunu gören vatandaşlar, olayın aydınlatılmasını istedi.

BAŞ KISIMLARI KAZILMIŞ

Alınan bilgiye göre, Sincan Atatürk Mahallesi Kara Şükrü Mezarlığı'na ziyarete giden vatandaşlar, bazı mezarların kazılmış olduğunu gördü. Vatandaşlar mezarların baş kısımlarından kazıldığını, bazılarının tekrar doldurulduğunu fark ettiklerini söyledi.

Mezarların kazılmış olduğunu gören vatandaşlar şoke oldu

"BU İNSANLIK DIŞI"

Mezarlıktaki vatandaşlardan biri " Burayı görünce neye uğradığımı şaşırdım. Görüyorsunuz rezilliği. İnsanlar buraya meftalarını gömüyor, bu insanlık dışı. Bu nasıl bir şey, o nedenle rica ediyorum güvenlikler buraya bir el atsın" diyerek kızgınlığını dile getirdi.

CENAZELERİN DURUP DURMADIĞI BİLİNMİYOR

Sözlerine devam eden vatandaş, "Ne arıyorlar bilmiyorum, yıllar önce vefat etmiş insanlar bir şey mi gömüldü bilemiyorum, cenazelerin durup durmadığını bilmiyoruz, gelip kaçırdılar mı bir fikrimiz yok. Dikkat ederseniz baş kısımlarından kazılmış" dedi.

Kabristana giden vatandaşlar, yakınlarına ait mezarların kazılmış olduğunu görünce şoke oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kabristana giden vatandaşlar, yakınlarına ait mezarların kazılmış olduğunu görünce şoke oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Tespit : Ankaralıya sorsan hizmet çok iyi millet çinçinde dükkan bırakmadı kim kime dumduma aç aç 1 6 Yanıtla
  • Meyyid: Meftanın çığlıklarını hayvanlar duyar. Bu yüzden köpek kazmış olabilir. Bizim köydede oldu sonra kamera taktılar köpeklerin kazdığı ortaya çıktı. Artık mefta nasıl azap çekiyorsa. Rabbim bizi kabir azabından koru. Amin. 6 0 Yanıtla
    Adanalı : Cahilliğin bu kadarı... Bunların verdiği oyla ülke yönetiliyor... Kuran da böyle nir sey yok sen nereden uydurdun 1 1 Cem: Al sana delil https:sorularlaislamiyet.comblogkabir-azabi-var-midir-bununla-ilgili-kuranda-ne-gibi-ayetler-bulunmaktadir-kabir-azabi-var-ise 1 0
  • sibel: aaaaa bune ayol bari milleti mezarında rahat bırakın 4 1 Yanıtla
    Ali: Sibell 0 0
  • ben: altın diş için 5 0 Yanıtla
    Z. Betul : Kesinlikle katılıyorum size altın bu kadar cıkmısken baska bi sebeb aranmaz 3 0
  • Kamil: Dedektörle altın diş arayıp baş kısmını kazmış olabilir aşağılık yaratıklar 4 0 Yanıtla
  • ceyhun: Kesin İzmirlidir... 0 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement